OVIM znacima zvijezde spremaju PREDIVNE DANE, PRILIKE i USPJEHE, a OVOM donose STRES i PROBLEME…

OVIM znacima zvijezde spremaju PREDIVNE DANE, PRILIKE i USPJEHE, a OVOM donose STRES i PROBLEME…

11 veljače, 2023 0 By Admin

OVAN

Vrhunac energije i sjene za kojima ste jurili je pred vama. Pripremite se za intenzivan tjedan. Emocije će biti stabilne i konstruktivne ako im dopustite da vam osvijetle put. Čak i ako ste gurnuti u određenom smjeru i osjećate snažan imperativ društvenih normi da donesete određene odluke, zapitajte se možete li pronaći drugačiji način i izbjeći teške i zabrinjavajuće scenarije koji vašem srcu ne čine ništa dobro.

Oslonite se na prijateljstva i veze koje su vas oduvijek inspirirale da jurite za boljom budućnošću. Imate motivaciju i trebate odgovarajući sustav podrške u danima koji dolaze.

Ovotjedna afirmacija: “Njegujem svoj sustav podrške.”

 

BIK

Ono što je duboko realno u vezi ovog tjedna dobiva čudan zaokret. Strast i intima su pojačane, a neke emocije jednostavno ne idu uz zahtjeve partnera ili druge važne veze u vašem životu, iako znate da bi to trebale.

Treba otkriti zdrave kontakte. Vratite se problemima koje još treba oživiti i onima koji su prepušteni slučaju, ali nemojte gubiti previše vremena na probleme koji nisu vaši. Razina razumijevanja za nekog drugog ne bi trebala definirati razinu razumijevanja koju imate za sebe i svoje vlastite potrebe.

Ovotjedna afirmacija: “Moje potrebe su moj prioritet.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Čovjek koji je izumio mitraljez oglušio se od probnog pucanja iz svog oružja, pa je njegov sin izumio prigušivač. Laknut ćete kad saznate o mogućim posljedicama već učinjenih djela, čak i ako su ona na neki način negativna ili zahtjevna. Nove ideje i dalje dolaze, ali emocije se obično vraćaju na svoje neugodne točke i podsjećaju vas na bol koju niste imali vremena obraditi.

Osjećati se dobro u vlastitoj koži sada je imperativ. Učinite što trebate, da oživite dijelove sebe koji su predugo stagnirali ili bili udaljeni. Imali ste brojne prilike otkriti stvari koje vas čine radosnim i uzbuđenim u životu.

Ovotjedna afirmacija: “Jasno vidim stvari.”

 

RAK

Ne znate hoćete li naići na sve točne odgovore, ali spremni ste eksperimentirati sve dok ste u skladu sa svojim instinktima. Već ste shvatili da neke stvari morate otpustiti kako biste mogli s većom lakoćom krenuti dalje, ali to vam neće pomoći da se otresete emocija koje vas drže vezanima i koje se ne mogu jednostavno osloboditi dok ih u potpunosti ne prihvatite.

Odnosi pritiskaju. Neki se mogu ispuniti ljubomorom i agresijom. Važno je osjećati se sigurno u blizini drugih ljudi, kao što je važno pružiti sigurnost tamo gdje je potrebna i dati svoje povjerenje u prave ruke. Nijedna osoba nije u vlasništvu niti dužna živjeti određenu emocionalnu stvarnost.

Ovotjedna afirmacija: “Život prihvaćam sa zahvalnošću.”

 

LAV

Postaje jasno da nema smisla čekati da određena pitanja prođu. Prvo morate preuzeti kontrolu nad onim što je pod vašom kontrolom i napraviti one potrebne promjene koje će vam puhati vjetar u jedra. Imate dovoljno vremena za stvari koje su vam trenutno namijenjene i uistinu važne. Svi ostali su spremni za puštanje.

Učinite nešto kreativno i umjetničko. Dobro će vam doći malo vremena za odmor. Povratak na mjesto zločina, stvarima ili krivnji ili žaljenju zbog prošlih problema neće biti produktivan ako niste spremni naučiti lekciju i nastaviti dalje. Život se može osjećati grubo. Dodajte ljepotu kamo god idete.

Ovotjedna afirmacija: “U svemu vidim ljepotu.”

 

DJEVICA

Kokteli bijeli i crni ruski nemaju rusko porijeklo. Ovo je tjedan kada možete naučiti puno o podrijetlu određenih stvari u vašem životu, a korijeni su vam bliže nego što su bili neko vrijeme. Ipak, ne biste trebali nastaviti kopati ako vam je potreban odmor i vrijeme za zdrave aktivnosti, podršku budućnosti koju želite graditi.

Teška ljubav mogla bi vam pokucati na vrata kad se najmanje nadate, prošle veze bi vas mogle progoniti, a neke bi čak mogle biti i oživljene. Pazite da se ne vratite na ono što ste već obrađivali ili ne očekujete promjene tamo gdje promjena nije napravljena.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam odgovoran za svoju budućnost.”

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2