Iznenadni DOBITCI, BOGATSTVO i POSLOVNI USPJESI, ali i iznenadni TROŠKOVI obilježit će narednu sedmicu OVIM znakovima!

Iznenadni DOBITCI, BOGATSTVO i POSLOVNI USPJESI, ali i iznenadni TROŠKOVI obilježit će narednu sedmicu OVIM znakovima!

11 veljače, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan predlažemo vam da budete oprezni u vezi s financijama. Iako troškovi mogu biti neizbježni i pod kontrolom toka prihoda, vjerojatno će to utjecati. Vaše raspoloženje može biti pokvareno zbog spora i neravnoteže u vezi s financijama. Također može zaustaviti novčanu dobit. Predlažemo vam da smanjite svoje troškove kako biste ostali financijski stabilni ovaj tjedan. Za vas je najbolje izbjegavati donošenje odluka vezanih uz vitalna financijska ulaganja jer tijekom ovog tjedna postoje šanse za rizik.

 

 

BIK

Tjedan će vjerojatno povećati vašu financijsku snagu. No, to može zahtijevati više pažnje i dodatne napore s vaše strane. Možete odabrati pogrešan smjer. Ovdje vam se predlaže da zadržite točne informacije i planirate da ispunite svoje financijske ciljeve. Kako tjedan bude odmicao, možda ćete moći ubirati prihod na ovaj ili onaj način. Ali možda ste agresivni u trošenju i najbolje vam je kontrolirati takva iskušenja. U suprotnom ćete se kasnije možda suočiti s nekim pritiskom obveza. Kalkulativne investicije na tržištu dionica mogu vam biti od koristi, ali za to vam se predlaže da odluke donosite vrlo oprezno. Pitanja vezana uz nekretninu mogu se riješiti tijekom ovog tjedna.

 

 

BLIZANCI

Planetarni utjecaj može vas potaknuti da razmišljate izvan okvira. Možda vas vodi želja da nešto uspijete i postignete, a za to možda želite razmišljati drugačije i inovativno. Najbolje je za vas imati samopouzdanje i pronaći prilike da ga maksimalno iskoristite. Predlaže se da nadiđete prepreke i tražite rješenja kako biste ispunili svoju viziju. Ovaj tjedan može vam pomoći da postignete svoje financijske ciljeve i vjerojatno da će vaš financijski status biti jak i stabilan. Na financijskom planu možda neće biti mnogo problema, a ovaj tjedan možda ćete uživati ​​u svim potrebnim materijalnim udobnostima.

 

 

RAK

Možda ćete imati dovoljno prilika za nadogradnju svog životnog stila, a ovaj tjedan može doći do dobrih financijskih dobitaka. Ali može doći do nezgodnih trenutaka, pa se stoga preporučuje da ostanete na oprezu. Vjerojatno ćete ovog tjedna sklopiti neke dobre financijske poslove, što bi moglo dodatno ojačati vaš status. Ovo bi moglo biti povoljno vrijeme za dugoročnu investiciju. Planetarni utjecaji mogu vam pomoći da pobijedite financijska ograničenja, olakšavajući novčanu dobit. Dakle, općenito je ovo pozitivno vrijeme za novac i financije.

 

 

LAV

Postoje šanse za postizanje povoljnih rezultata ako ovaj tjedan uložite kratkoročno. Predlažemo vam da budete oprezni i izbjegavate slijepo povjerenje drugima u novcu. Osim toga, mogu vam smetati i neki nepotrebni troškovi. Vjerojatno ćete imati novčanu dobit ovog tjedna, a možda ćete i uspješno akumulirati ovo bogatstvo. Ovaj novac će vam vjerojatno pomoći da prebrodite loša vremena, stoga ih sačuvajte na odgovarajući način.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete biti zadovoljni novcem i financijskim položajem, jer bi tijek prihoda mogao ostati povoljan ovog tjedna. Možda imate dobre uštede. Vjerojatno ćete biti vrlo bliski s članovima svoje obitelji i oni vam mogu pružiti ruku pomoći kad god vam zatrebaju. Najbolje je za vas izbjegavati težnju za obećavajućim novčanim dobicima iz neočekivanih izvora. Uz toliko odgovornosti na glavnom planu, vaši osobni i usputni troškovi mogu se proporcionalno povećati. Neki od vas mogu dobro zaraditi kroz tjedne investicije.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2