ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Rak i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 6. do 12. februara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Rak i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 6. do 12. februara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

5 veljače, 2023 0 By Admin

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tjedan imate čudnu situaciju, a sve je povezano s idejom da netko, ili nekoliko drugih, zadire u vaš prostor. Možda su vam ljudi došli, a ne možete se nositi s tim, ili su vas zamolili da nešto podijelite s nekim na poslu, a ideja da to učinite vas ljuti.

Sve što želite je ovaj tjedan pronaći utočište u svom krevetu, u udobnosti svog doma. Kad bismo barem mogli ovako ‘skinuti’, ali ne možemo, a ne možete ni vi jer ste dužni svom poslu. Ali, ako odete kući, osjećate se kao da ste u mafijaškoj sceni.

Nema se kamo pobjeći i sakriti se. Osjećate se kao da će se cijeli ovaj tjedan brinuti o ljudima, privatnosti, cijenite li vas zbog svih vaših briga itd. Prestanite se brinuti i živite tjedan. Preživjet ćeš!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Imate drugi tjedan drugog mjeseca u godini, što znači sljedeće: držali ste se tih ranih odluka, a kada nisu upalile, obećali ste sebi da ćete im se u veljači vratiti s žarka ambicija zaključana. Sada je drugi tjedan veljače, a vi još uvijek morate pokušati učiniti ono što ste sebi obećali da ćete učiniti.

Bilo da se radi o promjeni stava ili novom zdravom načinu života i prehrani, istina je da želite sve dobre stvari, ali ne želite uložiti napor da sve to ostvarite, pa se sada osjećate loše.

Stvarno se morate spriječiti da strmoglavo padnete u zečju rupu; nemoj se sažalijevati, Jarac. Učinite ono što trebate, ali otpustite potrebu da to učinite stvarnim ako to ne možete učiniti. Oprostite sebi što niste nadljudi.

Stranice: 1 2