Život OVOG znaka se u idućoj sedmici potpuno mijenja! Imat će SVE! NOVAC, LJUBAV, USPJEH…

Život OVOG znaka se u idućoj sedmici potpuno mijenja! Imat će SVE! NOVAC, LJUBAV, USPJEH…

4 veljače, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vaš će se tjedan osjećati kao vožnja roller coasterom – gore na vrhu, dolje u sredini, a zatim ponovno gore.

Očekujte nalet pozitivne energije. Vaš će um biti spreman za ‘go-go go’ tijekom ovog tjedna. Imat ćete dovoljno fokusa i dobrih namjera.

Pokušajte se ne ometati trivijalnostima jer će vas one srušiti. Uživajte u tjednu, pokazalo se da je on prilično lagan za vas.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Možda ćete započeti tjedan prilično loše raspoloženi i pasivno-agresivno čekati da vas netko razveseli. Pogodi što?

Postoji netko u vašem životu tko je tu za to, a želi biti. A što je bolje, željeli ste da vas ta osoba razveseli, dokazujući da je najbolja osoba u vašem životu i da vam je drago što je poznajete.

Ovaj tjedan donosi uvažavanje obitelji, prijatelja i romantičnih veza.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Jednostavno nećete odustati, iako se svi izgledi ‘osjećaju’ kao da su protiv vas. Ti znaš bolje; životno iskustvo vas je naučilo da ništa ne traje vječno — čak ni loše raspoloženje.

Iskoristite ovaj tjedan da osvježite svoje ciljeve.

Ako do sada niste dobili ono što ste željeli, uvijek postoji novo vrijeme. Ostanite pozitivni – odgovara vam.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Uz toliko lunarnih tranzita koji se odvijaju ovog tjedna, bit ćete duboko zamišljeni i zbijeni, kod kuće, uz lijepu, dugu pauzu od svijeta.

Ako morate raditi (kao što svi mi radimo), poslat ćete u sebe svoje varalice, da tako kažemo, jer će vam srce biti kod kuće, dok vaše tijelo obavlja svoj očekivani posao.

Ovo je također tjedan u kojem spajate dva i dva; ono što nekada nije imalo smisla, sada vam otkriva svoju pravu prirodu. Sada razumiješ.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ego se rasplamsa i umire ovog tjedna, dok se upuštate u bezbrižne bitke i razgovore koji su vam pomalo duhoviti i pretenciozni.

Očekujte žestoku svađu – sve sa smijehom u glasu i ustupkom u srcu. Nije vas briga hoćete li ‘pobijediti’ ovaj tjedan, jer ste raspoloženi lagano i živahno.

Ako vas netko previše gura, možete postati razdražljivi i nepristojni pa pokušajte ostati slatki, ako je moguće.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan u vaš svijet donosi poraženu ostavku jer shvaćate da se određene stvari jednostavno neće promijeniti. Ono što je najbolje ovog tjedna je da ne projicirate katastrofe.

Prošli ste kroz težak period, ali to ne znači da će tako i ostati. Umorni ste od toga da budete ‘jaki’ i treba vam odmor. Učini samo to. Odmorite se, ali ne dopustite sebi da idete tako daleko da ne možete pronaći put natrag.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2