ŽENA OVAN – OBITELJ joj je SVETINJA. Za obitelj, radi, živi, diše, posebno za djecu! Na sve druge više misli, nego na sebe!

ŽENA OVAN – OBITELJ joj je SVETINJA. Za obitelj, radi, živi, diše, posebno za djecu! Na sve druge više misli, nego na sebe!

4 veljače, 2023 0 By Admin

Potom se njeni problemi gomilaju, s vremenom ih se nakupi previše i onda ne zna od kuda da krene i koji prije da riješava. Koliko god da je to dobro što je takvog stava, ipak s druge strane morala bi malo više misliti na sebe i biti sebi važnija. Ali ona je takva i to se kod nje nikada neće promijeniti.

Uvijek će joj voljeni biti bitniji nego ona sama sebi. Žena Ovan ne shvaća kako netko može izdati obitelj, to joj je nepojmljivo, jer ona tako nešto ne bi nikada napravila. Ne samo obitelji, nego općenito osobama koje su dio njenog života.

Ona je iskrena prema drugima i voli da su drugi iskreni prema njoj. Ne voli uljepšavanje istine ili još gore, prešućivanje istine. Laž je nešto što prezire i što ne oprašta. Ako vas samo jednom uhvati u laži, nikada vam više neće vjerovati u potpunosti.

Uvijek će postojati doza sumnje u vaše riječi i vašu iskrenost. Povjerenje joj je najbitnije u bilo kojem odnosu. Smatra da je povjerenje temelj svakog zdravog odnosa i da od povjerenja sve kreće. Ako nema povjerenja, takve odnose smatra površnim i ne može sa takvim osobama razviti dublji odnos.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Žena Ovan u ničemu nije površna, sve što radi, radi najbolje što zna i umije. Tako je i sa odnosim sa ljudima. Maksimalno je posvećena i privržena, ali isto tako ništa manje ne očekuje zauzvrat. Ako tako nije, jednostavno nećete imati bitno mjesto u njenom životu. Želi oko sebe imati ljude koje će cijeniti i koji će cijeniti nju.

Stranice: 1 2