Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 4. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 4. februar

2 veljače, 2023 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ne vidite budućnost bez osobe koju volite, iako vam se često čini da vam ta osoba smeta. Tijekom Venerinog sekstilnog čvora  mogli biste primijetiti da ćete se predomisliti; po prvi put nakon jako dugo vremena, možda ćeš neke svoje postupke vidjeti kao dio onoga što je uzrokovalo razdor između vas dvoje.

Možda ćete čak biti nadahnuti da preuzmete odgovornost za te postupke, što bi vas, ako to učinite, moglo očistiti od bilo kakvog neprijateljstva iz prošlosti. Ponekad, kako su govorili u starim astečkim danima, “potrebna je žrtva,”

Iako se ovoga puta glave neće nužno kotrljati, promjena dolazi. Ti, Djevica, predvodit ćeš tu promjenu dodavanjem smjera, preuzimanjem odgovornosti i ne stajanjem na putu napretku koji možeš postići.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ljubav, svjetlost i obećanje sve vam se čini tako idealističkim, a opet, nećete svemu tome reći ‘ne’ ako vam se slučajno pokaže, kao što će se dogoditi na današnji dan, tijekom tranzita Venerinog sekstilnog čvora. Danas, Škorpione, gledate što nova perspektiva može učiniti za osobu; vidite stvari drugačije, a to svjetlo djeluje opraštajuće, manje oštro, a možda čak…obećavajuće.

Rijetko volite računati samo na ‘osjećaje’, ali današnji dan će vam također donijeti samopouzdanje da vjerujete tim osjećajima. Tijekom ovog dana imat ćete priliku ili poslušati svog partnera i istinski ga ‘saslušati’ ili otići, isključiti ga i pustiti ga da visi. Shvatili ste da je vaš ‘tvrd ljubavni’ pristup možda pretežak i danas bi mogao biti dan kada će meki pristup pobijediti sve za vas. Probaj.

Stranice: 1 2