Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 30.01. do 05.02.

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 30.01. do 05.02.

29 siječnja, 2023 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Možete se pohvaliti da imate nevjerojatan odnos s partnerom i da je uvijek tu za vas u svakom slučaju. Tijekom tjedna punog Venere od 29. siječnja do 4. veljače, vidjet ćete da je vaša veza, na svoj način, besprijekorna. Ono što drugim ljudima izgleda kao vika i nervoza ste samo vi i vaša osoba koja radi po vašem.

Nikad vas nisu razumjeli, a ovaj tjedan nije ništa drugačiji; međutim, više vas nije briga što drugi misle o vašem ljubavnom životu jer znate da funkcionira, bez obzira na to što oni misle. Uvijek ćeš raditi stvari na svoj način, Djevica, zbog čega ti treba specifična vrsta partnera koji to može podnijeti. No, on ga uzima i “ako nije pokvaren, nemoj ga popravljati”, kako kažu. Ono što vam ovaj tjedan odgovara možda neće biti šalica čaja druge osobe, ali to više nije vaša briga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ovaj tjedan primijetit ćete da ne osjećate isti pritisak od svog romantičnog partnera; čini se da su se uživjeli u ulogu partnera, a kako godina bude odmicala, primijetit ćete da uživa biti vaš partner.

Dio ‘manjeg pritiska’ govori o tome da vas oslobađa potrebe da vas pecka svaki put kad izađete kroz vrata. Razgovarali ste o monogamiji i odanosti, i da budem iskren, dali ste mu do znanja da nema razloga za brigu.

Onaj tranzit čvora spomenut ranije? Vaš partner će biti taj koji će ovaj tjedan osjetiti iscjeljenje, a to će se u vašem odnosu manifestirati kao povjerenje. WOW. Ovo je tjedan kada vaš partner konačno shvaća: voljen je. Koje olakšanje. Sada možete živjeti svoj život znajući da osoba s kojom ste odlučili biti više ne brine za vas.

Stranice: 1 2