ČEKA IH SJAJNA SEDMICA: Ako ste Blizanci, Vaga i OVAJ znak ispred vas je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

ČEKA IH SJAJNA SEDMICA: Ako ste Blizanci, Vaga i OVAJ znak ispred vas je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

29 siječnja, 2023 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

U redu, dali ste si ono što biste smatrali dovoljno vremena da se vratite u igru, a ovaj tjedan dokazuje da ste spremni. Spreman za borbu, spreman za rad, spreman izdržati i spreman za pobjedu. Potrebno je puno da skupite hrabrosti da radite ono što radite. Ipak, radite to dobro i shvaćate da imate ugled koji morate održati, takav da vas svi oko vas prepoznaju kao izvrsnog radnika i predanog profesionalca.

Tijekom tjedna doživjet ćete igru moći na poslu koja će završiti u vašu korist, a to je zbog utjecaja Plutona. Dovoljno ste pametni da udarate dok je željezo vruće, a to je uglavnom ono što je za vas ovaj tjedan, Vaga. Grabite prilike dok su tu, jer one nisu uvijek tu, kao ni vaš osobni poriv ili energija. Štrajk!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Osjećate se kao da se raspadate na dvoje ovaj tjedan, i iako to može zvučati grozno i daleko od ‘sjajnog’, ono što ćete primijetiti jest da se možete odvojiti od turobnih ili negativnih stvari u svom životu kako biste mogli disati svježi zrak vaše odabrane stvarnosti.

U redu, to zvuči zamršeno, ali poslušaj me: ovaj tjedan, ti, Vodenjače, svjesno ćeš odlučiti ignorirati teške, problematične događaje u svom životu kako bi mogao favorizirati ono pozitivno jer ti si taj koji vlada svojim svijetom i ti si nije raspoložen za spuštanje s brodom.

Osjećate se dobro i optimistično i ustrajat ćete na održavanju ovog dobrog osjećaja. Lako biste mogli pasti u očaj, ali nećete jer ste ODLUČILI da nećete. Dobar si u tome, Vodenjače, i ovim si nam svima dao primjer.

Stranice: 1 2