STRIJELAC- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Turbulentan mjesec je pred vama, ali i VELIKA SREĆA dolazi i još veće IZNENAĐENJE u LJUBAVI

STRIJELAC- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Turbulentan mjesec je pred vama, ali i VELIKA SREĆA dolazi i još veće IZNENAĐENJE u LJUBAVI

26 siječnja, 2023 0 By Admin

SLOBODNI:

Dok jedni slobodni ne rade ništa po pitanju ljubavi, oni drugi pak forsiraju previše. Jedni su statični, a drugi preambiciozni. U pravilu, nije dobro ni jedno, ni drugo. Slobodni duže vrijeme žive u svom svijetu. Žude za ljubavi i osjećajem pripadnosti. Na početku idućeg mjeseca ništa bitno se po tom pitanju neće promijeniti.

Početkom drugog tjedna idućeg mjeseca, srest ćete svoju bivšu ljubav. Koliko god ste mislili da je ta priča završena, vaš susret poljuljat će sve ono u što ste vjerovali od vremena od kako ste se razišli. Taj susret rasplamsat će ponovo vaše emocije prema toj osobi.

Cijeli idući mjesec osjećat ćete se kao da ste izgubljeni i nećete znati gdje zapravo pripadate. Pokušat ćete zatomit ponovo probuđene osjećaje, ali nećete uspjeti. Ustvari, sve to vrijeme samo ste sami sebe lagali, a duboko u sebi ste znali da upravo jedan običan sasvim slučajan susret, može ponovo probuditi sve vaše “zaspale” osjećaje.

Krajem mjeseca dobit ćete poziv od te osobe. Bez oklijevanja ćete prihvatiti. Dobra vijest je ta što i ta osoba sve vrijeme također gaji osjećaje prema vama koje je kao i vi, pokušavala zatomiti. Prava istina je da se vi volite i da vaš raskid nije bio zbog nedostatka ljubavi.

Krajem mjeseca započet ćete ponovo vezu. Čekaju vas divni dani i sreća na koju već dugo vremena čekate.

 

POSAO:

S poslovne strane neće biti bitnijih promjena. Idući mjesec će vam primanja biti nešto uvećana nego inače. Idući mjesec, riješit ćete i nesuglasice koje imate sa radnim kolegom. Napetost će i dalje biti prisutna. Počet ćete ozbiljnije razmišljati da promijenite posao.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

ZDRAVLJE:

Vašem tijelu je potrebno puno više sna. Pokušajte ranije odlaziti na spavanje. Nedostatak sna dovodi do iscrpljenosti, a iscrpljenost može ozbiljno ugroziti zdravlje.

Stranice: 1 2