HOROSKOP OTKRIVA koga će ZVIJEZDE USREĆITI u narednoj sedmici! Evo kome će ovo biti najsretniji dani u životu…

HOROSKOP OTKRIVA koga će ZVIJEZDE USREĆITI u narednoj sedmici! Evo kome će ovo biti najsretniji dani u životu…

21 siječnja, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Gledamo na nevjerojatan početak vaše karijere. Ono na čemu ste radili konačno počinje dobivati ​​oblik. Osjećate se kao da imate čaroliju u svom umu i da svoju volju možete manifestirati kako vam se sviđa, a to se događa vrlo dobro profesionalno, tijekom ovog tjedna. Usredotočite se na cilj, ne dopustite da vam smetnje oduzmu previše vremena i nastavite s odličnim radom!

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Bit ćete nestrpljivi da krenete dalje, u smislu prelaska na sljedeću razinu sa svojim partnerom. Ljubav je tu, a ipak nešto nedostaje. Znate što je to i potrebna je samo pravilna komunikacija, a to je vaš most. Pređite na drugu stranu tog mosta tako što ćete otvoriti svoje srce i podijeliti svoj život s osobom koju volite. Govori sada ili šuti zauvijek.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

U ovaj tjedan ulazite s ponosom i vizijom; oh, ovaj tjedan sigurno neće oponašati prošlogodišnje nevolje, ne ako možete pomoći. Primijetili ste da u vašem životu postoje ljudi – i životinje kojima je potrebna vaša pomoć, a tijekom ovog tjedna shvatit ćete koliko vam je važno pomoći. Tu je tvoja isplata. Požanji što si posijao.

 

 

Rak

(21. lipnja – 22. srpnja)

Toliko toga možete dati, i dok ste nevjerojatan darivatelj ljubavi, pomoći, svega što je bilo kome potrebno od vas. Ovaj tjedan govori o povlačenju i radu na sebi. Ovdje nema ništa loše, ali dužni ste za ozbiljnu ljubav prema sebi i brigu. Odvojite vrijeme za brigu o sebi i ne brinite o potrebama drugih u ovom trenutku; duguješ si ovo.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Vrijeme je da stupite u kontakt sa svojom intuitivnom stranom, dok vam vaša psiha u obliku snova pokušava nešto reći. Obratite pažnju na svoj maštarski život i svoju maštu. Stvarni svijet još uvijek traje, a vi ste još uvijek sudionik, ali ovaj tjedan vas je u potpunosti dotaknuo empatije i suosjećanja. Osjetit ćete to iznutra. Počastite se na ovaj način i znajte da vi vladate svojim svijetom, i to je dobra stvar.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Bilo bi vam dobro savjetovati da napravite radikalnu promjenu u svojoj brizi o sebi, što znači da je vrijeme da se pobrinete za svoje zdravlje. Promjene su potrebne i one vam se predstavljaju ovaj tjedan. Dijeta i tjelovježba u svrhu održavanja vašeg tijela u dobrom radnom stanju … to je potrebno. Poslušajte ovo upozorenje. Svi smo mi krhki, ali na nama je da očuvamo svoje zdravlje i dobrobit. Shvatite to ozbiljno, ovo nije šala.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2