LJUBAVNI u SLJEDEĆOJ SEDMICI: OVAJ znak je UVIJEK krivim osobama davao svoje srce, ali sada mu konačno stiže PRAVA LJUBAV

LJUBAVNI u SLJEDEĆOJ SEDMICI: OVAJ znak je UVIJEK krivim osobama davao svoje srce, ali sada mu konačno stiže PRAVA LJUBAV

1 siječnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Pitanja osjećaja ovog tjedna počinju na krajnje zbunjujući način, ali upravo kroz tu neizvjesnost na kraju možete pronaći mjesto osnaživanja. Merkur i Neptun suprotstavljaju se u utorak preko vaše romantične i društvene osi. Njihov oštar kut stvara nejasan način razmišljanja o vašem ljubavnom putu. Također može otupiti vašu perspektivu u vezi s trenutnim ljubavnikom ili ljubavnim interesom, što vam otežava da vidite što je zapravo pred vama. Srećom, do trigona u četvrtak između Merkura i Plutona moći ćete shvatiti da će vam odabir da ostanete slijepi samo oduzeti vaš duboki ljubavni potencijal. Otvori oči i vidi!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Trenutno u ljubavi imate pravi potencijal predanosti. Ako ste nedavno nekoga upoznali, nemojte se iznenaditi ako ova veza postane ekskluzivna. Prepoznavanje od strane vas i vašeg potencijalnog partnera nečeg stvarnog i istinskog između vas dvoje vjerojatno će potaknuti međusobne osjećaje predanosti i privrženosti. Ako ste već u vezi, vaša predanost jedno drugome mogla bi se na neki način vratiti. Za vas sada posvuda postoji ljubavni potencijal. Iskoristite svoje društvene mogućnosti!

 

 

BLIZANCI

Pomiješane poruke i zbunjujući razgovori izluđivat će vas do četvrtka. Kad to prođete, bit ćete u moćnijoj poziciji. Ako vi i vaš partner trebate ozbiljno razgovarati o bilo čemu što muči vezu, pričekajte još par dana pa onda razgovarajte. Moći ćete shvatiti da namjeravate poboljšati ljubavnu situaciju, a ne da pokušavate jedno drugo kontrolirati. Za samce ovo je sjajan tjedan za razgovor s terapeutom o svim problemima u vezi s prošlošću. Može se postići ozdravljenje .

 

RAK

Ljubavne misli ispunjavaju vaš um. Kao rezultat toga, vjerojatno želite izraziti tu iskrenu naklonost nekome do koga vam je stalo. Ako ste potpuno slobodni, moguće je da ćete upoznati novi ljubavni interes dok ste u gradu ili čak u svom susjedstvu. Također biste mogli prihvatiti ponudu brata ili sestre da vas upoznaju s nekim. Spremniji ste nego ikad za dugotrajne razgovore o svojoj ljubavi usmjereni na budućnost. Kamo god ovo krenulo, izgleda obećavajuće.

 

 

LAV

Radikalno različiti ishodi koji uključuju ljubav dostupni su vam ovaj tjedan, ovisno o statusu vaše veze. Stvari su vam vjerojatno zeznute ako ste već u partnerstvu.  Ovo će vas zasigurno natjerati da se zapitate ima li vaša veza još uvijek noge na kojima može stajati ili su to samo dim i ogledala. Ovaj način razmišljanja vjerojatno će doći iz razgovora koji ste vodili sa svojim partnerom koji vas je jako razočarao. S druge strane, ako ste slobodni, u četvrtak bi vam mogao doći, tajanstven netko da započne intenzivnu i osvježavajuću vezu.

 

 

DJEVICA

Možda ćete se osjećati kao da ste se ovaj tjedan zaljubili u jackpot, iako neće baš doći s vatrometom, streamovima i proslavama uz šampanjac. Ne – mnogo je vjerojatnije da će se to dogoditi na mnogo tiši, stabilniji način. Ako ste povezani, vi i vaš ljubavnik možete steći čvrstu sigurnost da je vaša veza doista izgrađena na čvrstom tlu. Mirno uvjerenje može vas uvjeriti da svoj sljedeći odnos možete izgraditi na način koji će poštovati vas i vaše vrijednosti. Sve izgleda dobro!

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2