RAZOČARANJA, SUZE i KRAJ LJUBAVI – OVE zodijake očekuje BOLAN i TEŽAK LJUBAVNI RASTANAK za vrijeme  Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom od 01. januara

RAZOČARANJA, SUZE i KRAJ LJUBAVI – OVE zodijake očekuje BOLAN i TEŽAK LJUBAVNI RASTANAK za vrijeme Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom od 01. januara

30 prosinca, 2022 0 By Admin 2

VODOLIJA

Brojni ljubavni problemi koji su dugo prisutni u vašoj ljubavnoj vezi uskoro će doći na svoj vrhunac. Naći ćete se pred odlukom koju nećete moći izbjeći jer slijed događaja vam neće ostaviti druge mogućnosti. Već ste neko vrijeme svjesni da vaša veza nema budućnost i da je najbolje prekinuti i krenuti dalje.

Međutim, uvijek vam je teško povući taj zadnji potez i okončati vezu. Uskoro će vam to biti puno lakše jer ćete dobiti dobar razlog za okončanjem veze koja nema budućnost. Koliko god vam to donese i neku vrstu olakšanja, bit će to bolan period za vas.

Doći će do propitivanja samog sebe, analizirat ćete da li ste išta više mogli napraviti kako bi spasili vezu. Naravno da ćete doći do zaključka da ste učinili sve, ali ipak se nećete dobro osjećati zbog toga. Vrijeme tugovanja uskoro će početi za vas i to je vrijeme kada ćete moći dobro razmisliti kako se ubuduće postaviti u ljubavnoj vezi.

Svako zlo donosi i nešto dobro pa će tako i vama postati puno jasnije kako živjeti i kako se ponašati u nekoj novoj ljubavnoj vezi. Do tada pokušajte ostati smireni i jednostavno dozvolite da vrijeme zalijeći sve rane. Neće vam biti nimalo lako zbog odluke koju ćete biti prisiljeni donijeti, ali vaša odluka bit će ispravna i jedina moguća.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Loš period koji dolazi utjecat će na vas i više negoli to očekujete, ali to je uvijek tako kada se dogode takve bitne životne stvari. Ne odustajte od ljubavi jer ćete sigurno jednom naći pravu ljubav i pravu sreću.

Stranice: 1 2