3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Biku od 01. Januara 2023./

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Biku od 01. Januara 2023./

30 prosinca, 2022 0 By Admin

VODOLIJA

Kad krenete dalje, idete dalje zauvijek. Vi niste osoba koja gleda unatrag, i općenito, kada odlučite nešto završiti — to je to. Gotovo je. Jednostrano ili na neki drugi način, kada se umorite od osobe, mjesta ili stvari, to nazivate: završeno. I tako kada ovaj tranzit pomakne ruku tvog bivšeg koji iznenada pomisli da je sjajna ideja da se vas dvoje ponovno spojite, ne možete si pomoći, a da ne zaurlate smijeh koji je glasniji od zvučnog udara.

Oh, kako ga žališ, s njegovom lažnom nadom i nedostatkom mašte.

Ne može li ta osoba jednostavno trunuti u miru, tamo, u zemlji bivših? Ovdje nema razloga za brigu. Samo to označite kao dio svoje neograničene sposobnosti šarmiranja. Očigledno je ovaj tvoj bivši još uvijek pod tvojom čarolijom. Što učiniti, što učiniti…

 

 

OVAN

Ovaj tranzit natjerao vas je da razmišljate o svom bivšem, a to nikada nije dobar znak, jer svaki put kad pomislite na njega, on se pojavi. I pogodi što? Opet se događa. Morate se zapitati je li to nešto što stvarno želite, jer, možda jednostavno i jest.

Pokušavali ste se uvjeriti da ste daleko iznad naklonosti ove osobe i da ne želite imati ništa s njim. Ipak, još uvijek mislite na njega, a ponekad čak i pustite suzu razmišljajući o tome kako su stvari završile. Ali — jesu li stvarno gotovi?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovdje morate biti iskreni prema sebi jer nastavljate slati taj signal, a oni se i dalje odazivaju. Postajete vidovnjakinja. Izbacite spasilac, a zatim ga namotate prije nego što ga uspije zgrabiti. Hoćete li ponoviti isto, kada se ova osoba vrati u vašu orbitu?

Stranice: 1 2