ZIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP: Mnogo toga će se promijeniti u životu svakog znaka tokom naredna 3. mjeseca – evo koji zodijaci više neće patiti…

ZIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP: Mnogo toga će se promijeniti u životu svakog znaka tokom naredna 3. mjeseca – evo koji zodijaci više neće patiti…

28 prosinca, 2022 0 By Admin

Vaga

Kaos će vjerojatno biti konstanta u sjedištu vašeg znaka. Možete se ili oduprijeti lekcijama od kojih se traži da naučite u ovom trenutku ili prihvatiti oseku kao što to činite. Nešto nam govori da će vas zajednički rad kao A-tim zbližiti na više načina nego što možete zamisliti. Oni koji su se nedavno razišli usmjereni su na rješavanje, a ne na potiskivanje rana koje u ovom trenutku ponovno izranjaju. Upamtite, vaš će um uvijek pokušavati dočarati priču kako bi razumio ‘zašto’ stvari. Pomirenje s činjenicom da postoje neki odgovori koje nikada nećete imati omogućit će vam da preusmjerite svoju energiju prema vlastitom rastu i iscjeljenju. Dakle, razmislite o tome da u ovom trenutku radite s terapeutom ili da se oslonite na tog jednog prijatelja koji neće bježati od toga da vam kaže istinu.

 

 

Škorpion

Poznati ste po tome što ste najekstrovertniji u ekipi. Ali, ovih mjeseci ćete se osjećati iscrpljeno. Proces rekalibracije kroz koji prolazite tjera vas da se zatvorite u svoj studio i nikada ne izađete. Prihvatite gdje ste u ovom trenutku. Prihvatite potrebu za samoćom kao dio procesa ozdravljenja. U isto vrijeme, prenesite svoju potrebu za prostorom onima koji su važni bez unošenja krivnje ili srama u jednadžbu. Oni u paru mogli bi se osjećati ograničeno statusom quo svoje veze. Možda ste na točki svog putovanja u kojoj ne želite biti isključivi. Cijenite ono što imate s njima, ali također želite biti otvoreni za druga iskustva. Započnite dijalog o stvarima koje su važne dok se svjesno trudite razumjeti gdje one stoje. Kozmička klima vas podržava u vašem nastojanju da pronađete sredinu, lijepo.

 

 

Strijelac

Period koji je pred vama obećava vam svakakva iznenađenja, a dublja povezanost s partnerom svakako je jedno od njih. Upravo si tamo gdje trebaš biti. Prihvatite radost i ljepotu ovog trenutka. Ono što vašu vezu čini još značajnijom je spoznaja da ste okupljeni zbog višeg razloga. Zato sinkroniziraj svoje snage, divljače, i ulij svoju energiju da svijet učiniš čarobnim mjestom. Ljubav je u zraku i za samce na Saturnu. Ono što je suđeno da bude tvoje nikada te neće proći. Pripremite se svjedočiti kako božanski plan *uvijek* radi u vašu korist!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac

Uh oh! Opet si to uspio. Uvjerili ste se da je vaša isključiva odgovornost očistiti sve traume predaka i izliječiti svoju krvnu lozu. Ali, vaše putovanje prema svjetlu ne mora biti teško. Ovih mjeseci od vas se traži da se oslobodite uvjerenja da morate biti savršeni kako biste privukli romantičnog partnera i/ili iskusili zdrave veze. Započnite s prihvaćanjem gdje jeste. Pomiri se s činjenicom da ćeš uvijek biti amalgam sjene i svjetla. Kretanje u prostor ujedinjenja tajna je privlačenja srodne duše koja će voljeti *sve* vas, a ne samo dijelove koje smatrate vrijednima slavljenja.

 

 

Vodenjak

Možda je desetka, ali daje li vam od ove veze ono što želite? Pojavljuje li se za vas kada je najvažnije? Drži li vas za ruku kada vam je teško? Vrijeme je da uzmete svoje ružičaste naočale i vidite datu situaciju onakvom kakva jest. Tvoje potrebe zaslužuju da budu zadovoljene, ljepotice. Dakle, nemojte bježati od važnih razgovora na koje ste pozvani u ovom trenutku. Od Neptunijaca koji su nedavno krenuli putem odvajanja traži se da prepozna sve stvari koje mu nisu polazile za rukom. Podsjetnik tajanstvenih sila iznad i dolje: jedina osoba koju trebate staviti na pijedestal ste vi sami.

 

 

Riba

Oh, nemojte tako brzo odustati! Postoji više u ovoj vezi nego što se čini na prvi pogled, a to je nešto što znate već neko vrijeme. Umjesto da igrate igru ​​čekanja, preuzmite inicijativu. Recite mu kako želite biti voljeni i kakav život zamišljate s njim. Nešto nam govori da će se kolo sreće vjerojatno okrenuti u vašu korist. Kao takav, ovaj period sa sobom donosi i priliku za putovanje i istraživanje neistraženog. Ako ste razmišljali o ukrcaju u taj čarobni autobus, smatrajte ovo svojom zelenom zastavom iz svemira. PS: Vaš avanturistički duh vjerojatno će uskoro unijeti romantiku u vaš život.

Stranice: 1 2