ZIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP: Mnogo toga će se promijeniti u životu svakog znaka tokom naredna 3. mjeseca – evo koji zodijaci više neće patiti…

ZIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP: Mnogo toga će se promijeniti u životu svakog znaka tokom naredna 3. mjeseca – evo koji zodijaci više neće patiti…

28 prosinca, 2022 0 By Admin

Ovan

Period koji je pred nama vjerojatno će sa sobom donijeti mnoga otkrića, od kojih neka mogu biti ugodna, a neka ne. Važno je zapamtiti da vam se dane informacije otkrivaju s razlogom – kako biste mogli djelovati iz prostora svijesti i donositi odluke koje služe vašem najvišem i najvećem dobru. Oduprite se porivu da potisnete svoje osjećaje ili gurnete stvari pod tepih. Započinjanje dijaloga o stvarima koje su važne izazvat će nelagodu u vama, i to je u redu. Vjerujte da vam i disharmonija pomaže da konačno pronađete ravnotežu.

 

 

Bik

Veo se podiže, iznoseći na vidjelo probleme koje ste namjerno ignorirali. Imate izbor između guranja stvari pod tepih i pretvaranja da je sve u redu ili započinjanja razgovora o stvarima koje u vama izazivaju nelagodu. Nemojte se ustručavati iznijeti svoje stajalište ovaj put zbog straha od toga kako bi vas drugi (drugi) mogli doživjeti. Oni kojima je stvarno suđeno da budu u vašem životu prihvatit će i vašu sjenu i svjetlo. Oni koji su nedavno krenuli putem rastave podsjećaju se na sve razloge zbog kojih stvari nisu išle, osobito ako je udaljenost bila faktor. Prestanite veličati ono što ste imali s njim dok pokopavate i lijepe uspomene. Morate biti spremni vjerovati Svemiru dovoljno da u svoje iskustvo dovedete partnera koji odgovara vibracijama vaše duše i koji će vam pomoći da rastete.

 

 

Blizanci

Možda ne želite ulagati u još jednu poluljubav. Možda ne želite igrati igru ​​pogađanja ili prihvatiti narativ ‘da vidimo kamo će dalje stvari krenuti’. Započnite prelaskom u prostor jasnoće o tome što želite i izražavanjem svojih potreba drugome. Ako je već jasno iznio svoj stav, na vama je da odlučite želite li ili ne ostati. Samo nemojte očekivati ​​da će se stvari magično transformirati nekoliko mjeseci kasnije, ljepotice. Oni u paru se potiču da probude svoj avanturistički duh. Dobar način da izađete iz kolotečine je sastavljanje popisa zajedničkih interesa i njihovo zajedničko bavljenje. PS: Što kažete na šetnju divljinom ovih dana!?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak

Shvaćamo! Vi ste najšarmantnija osoba u svakoj sobi. Ali čak i polu-bogovi i božice moraju obavljati prljavi posao kada su ovdje u zemaljskom kraljevstvu. Dakle, umjesto da izgledate utučeno svaki put kad primite tekstualnu poruku koja nije od njega, preuzmite situaciju u svoje ruke. Recite mu što želite i kako želite. Vaša volja da sjednete na vozačko mjesto donijet će dinamičnu promjenu u vašim međuljudskim odnosima. Oh, i u slučaju da se pitate što se događa ako stvari ne uspiju? Vratit ćeš se, ljepotice. Morate vjerovati algoritmu svemira da u vaše iskustvo dovede nekoga tko će odgovarati vašoj vibraciji na razini uma, tijela i duše.

 

 

Lav

Ovaj period nije toliko o ‘onom drugom’ koliko o *tebi* i vašem odnosu sa samim sobom. Naredni mjeseci nadahnjuju vas da poštujete božanstvo u sebi, prakticirate ljubav prema sebi (ne, obožavanje!) kao dnevni ritual i uđete u posvećen odnos s rastom! Upamtite, putovanje se odnosi na ‘nepristajanje’ i odustajanje od onoga što su vam rekli o sebi, a dio ovog svetog hodočašća zahtijeva od vas da prihvatite aspekte sjene svog bića kao što prihvaćate svjetlo. Ovog mjeseca karte vas također podsjećaju da vaš zadatak nije tražiti ljubav, već postati ljubav. Da počnete utjelovljivati ono što tražite u svojoj vanjskoj stvarnosti. Ova promjena u vašoj vibraciji učinit će vas magnetom za srodne duše koje slave *sve* vas, a ne samo aspekte koje smatrate ukusnima.

 

 

Djevica

Postojalo je vrijeme kada ste se jako brinuli o ishodu stvari. Bilo je vremena kada ste neprestano tragali za odgovorima i pretjerano analizirali ‘zašto’ svake situacije. Ali, ova verzija vas prepoznaje istinu da ste vi samo Svemir u pokretu. Da ste vi samo Svemir koji pjeva, pleše i njiše se od radosti na fizičkoj razini postojanja. Ta je radost vaša prava priroda, a patnju ste sami stvorili. Dakle, prihvatite ljudsko iskustvo u svoj njegovoj slavi. Neka vaš život postane živi, ​​dišući dokaz činjenice da je svaki dan zamišljen kao slavlje. Nešto nam govori da će vas ova dinamična promjena kroz koju prolazite učiniti magnetom za vrstu ljubavi koja vas podiže i inspirira na više načina nego što možete zamisliti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2