VELIKI ZIMSKI HOROSKOP za SVE znakove! od 21.12. do 21.03. Zvijezde otkrivaju kome će ZIMA donijeti NAJVEĆU LJUBAV, kome BOGATSTVO, a kome IZDAJU!

VELIKI ZIMSKI HOROSKOP za SVE znakove! od 21.12. do 21.03. Zvijezde otkrivaju kome će ZIMA donijeti NAJVEĆU LJUBAV, kome BOGATSTVO, a kome IZDAJU!

28 prosinca, 2022 0 By Admin

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vi ste vrlo snalažljiva osoba koja će uvijek naći način da se izbori za svoju poziciju. Posao koji radite vam je način da testirate koliko ste zaista sposobni, a jeste, te ćete vrlo lako uspjeti u svemu što naumite u poslovnom dijelu vašeg života.

Naredno razdoblje donosi vam nove poslovne prilike koje ćete nesumljivo iskoristiti na najbolji mogući način i priskrbiti sebi značajnu imovinsku i financijsku korist. Samo hrabro naprijed, to vama zaista ne treba reći, jer ćete tako svakako i učiniti. Ljubavni segment vašeg života nije u nekoj idiličnoj fazi u narednom periodu pa se dobro zapitajte što zapravo želite.

Vjerojatno ni vaš partner nije previše zadovoljan vašom vezom, a naredni period mogao bi potaknuti nove probleme. Jedino rješenje je dobro preispitati sam sebe pa pokušati sa partnerom vidjeti što i kako dalje. Nije sve tako crno, ali bi moglo postati ako na vrijeme zajedno ne reagirate i riješite otvorena pitanja koja se tiču zajedničkog života.

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Puno stvari ste učinili kako treba, dovoljno novaca za normalan život je postala vaša svakodnevica, ljubavni život vam je solidan, ali vi ste nezadovoljni i težite nečem višem. Za vaše općenito nezadovoljstvo nemate razlog i čini vam se da će potrajati još dugo. Tako će i biti još neko vrijeme jer zaista više ne znate što ćete sa sobom i svojim životom. Imate osjećaj zasićenja od svega i sve vam je ravno.

Zvijezde vam nisu naklonjene u narednom periodu pa ćete morati sami učiniti puno truda da shvatite neke stvari. Shvatite da je život jedan i kada vam dobro ide u životu pokušajte biti zadovoljni time. Doći će i teža vremena pa ćete se sa sjetom sjećati ovog vremena sada i reći sami sebi da ste više trebali uživati u periodu kad je sve super. Zdravlje vam je dobro i tako će i ostati pa nađite snage da uživate u onome što sada imate.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Pošaljite svoje živce na godišnji odmor. Zaista vam je to potrebno jer ste previše napeti i to se odražava i na vaš posao i na vašu vezu, a najviše na vaše zdravlje. Nije vam loše ni na poslu, ni u vezi ali ste previše napeti. Zapeti ste kao puška i svaki čas bi mogli eksplodirati. Takvo stanje vam ništa dobro neće donijeti i vi ste toga svjesni, ali si ne možete pomoći. Idealno vam je vrijeme za odmor, makar to bilo i preko vikenda. Otiđite negdje izvan vašeg mjesta boravka, bilo gdje, odmorite sebe i svoje bližnje od stresa i sve će sjesti na svoje mjesto. To vam je zaista potrebno pa to i učinite. Sada je vrijeme za to.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Puno se trudite i dajete sve od sebe ali vam se čini kako baš i ne uspjevate u onome što radite. Nije vaša krivica u tome, takav period vas očekuje još neko vrijeme i nećete moći puno učiniti po tom pitanju. Više pažnje u narednim danima posvetite svom zdravlju.

Ono što već duže vrijeme odgađate po pitanju zdravlja više ne bi smjeli. Pobrinite se sami za sebe dok je vrijeme, a poslovni dio vašeg života će se s vremenom promijeniti na bolje. Malo strpljenja i sve će se karte posložiti po vašoj mjeri. Ne zapuštajte vezu sa vašim partnerom da ne otvorite nove probleme koji će vas odvesti u depresiju. Zato puno strpljenja i zdravlje na prvom mjestu.

 

 

VODOLIJA (21.01. – 19.02. )

Nemojte ulagati previše napora da se dokazujete pred kolegama sa posla. Vi ste dobri u svom poslu i drugi to primjećuju i cijene. Svaki dodatni napor u vašem dokazivanju pred drugima mogao bi imati štetne posljedice po vaše zdravlje. Profesionalno obavljate svoj posao i to je dovoljno za sada. Više pažnje posvetite voljenim osobama jer one smatraju kako ih zakidate u zadnje vrijeme. Posvetite se više obitelji i bit ćete više zadovoljniji i vi i vaši voljeni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vrlo škakljivo i turbulentno razdoblje je pred vama. Ne donosite bitne odluke, kako na poslu tako i u privatnom životu, jer bi se mogli pokajati. Dobro razmislite prije bilo kakve odluke i posavjetujte se sa nekim. Nemojte se sramiti tražiti savjet, jer će vam biti potreban. Radije sačekajte neko vrijeme i zvijezde će vam biti naklonjenije. Vrlo oprezno ako želite da vam budućnost bude bolja i mirnija.

Stranice: 1 2