FINANCIJE U JANUARU: Početak Januara OVIM znacima donosi FANTASTIČNE i VELIKE NOVČANE DOBITKE, a jednom znaku i OGROMNO BOGATSTVO!

FINANCIJE U JANUARU: Početak Januara OVIM znacima donosi FANTASTIČNE i VELIKE NOVČANE DOBITKE, a jednom znaku i OGROMNO BOGATSTVO!

28 prosinca, 2022 0 By Admin

OVAN

Što se tiče novca i financija, ovaj bi mjesec mogao donijeti mješovite rezultate. Postoji mogućnost da ćete morati potrošiti novac na renoviranje ili uložiti u nekretninu. Ne donosite ishitrenu odluku o porezu i financijskom ulaganju u novi poslovni projekt. Kada radite velike prilagodbe plana, budite oprezni jer može doći do financijskih gubitaka ili projicirana financijska dobit možda neće brzo stići. Jupiterovi blagoslovi mogu donijeti financijsku dobit od putovanja i novog zaposlenja, ili možete dobiti božanski poticaj ovog mjeseca. Međutim, planetarna konfiguracija ukazuje da se ovog mjeseca ne biste trebali oslanjati na sreću u financijskim poslovima. Prilikom velikog ulaganja u burzu, budite oprezni i potražite savjet stručnjaka kako biste osigurali pristojan i siguran povrat. Moguće je trošenje novca na zabavu i prijatelje. Kupnjom darova i odjeće za proslavu ili zabavu možete imati troškove.

 

BIK

Budite vrlo oprezni u pogledu novca i financija ovog mjeseca. Planetarni tranziti ukazuju na to da biste trebali biti oprezni pri značajnim ulaganjima i potražiti savjet od stručnjaka. Najvjerojatniji su troškovi učenja tajnih znanja kao što su okultne znanosti, čitanje tarot karti ili tečajevi iscjeljivanja. Ne ulažite velika ulaganja u zemljište ili nekretnine. Možda ćete dobiti neočekivani financijski dobitak. Svježa implementacija ideje može donijeti profit tvrtki. Ovog mjeseca šanse za povećanje su velike, a projekt vezan uz inozemstvo vjerojatno će se dobro isplatiti. Ovo nije dobar trenutak za biti u modnoj industriji ili bilo kojoj drugoj kreativnoj industriji. Nemojte se uplitati u pravne aspekte imovine ili imovinske sporove s članom obitelji jer to može dovesti do neočekivanih troškova i gubitaka.

 

BLIZANCI

Možda ćete se morati suočiti s nekim financijskim poteškoćama. Međutim, ovaj mjesec će  donijeti niz financijskih i materijalnih prednosti. Naklonost prema potrebnom luksuzu vjerojatno će vas približiti svima. Moć financijske multiplikacije će vam vjerojatno pomoći da se približite svojim ciljevima. Ovo je savršeno vrijeme da ispunite financijske ciljeve koje ste si postavili. Svojim govornim i komunikacijskim vještinama moći ćete poboljšati svoju financijsku situaciju. Trgovci bi mogli imati koristi od događaja ovog mjeseca, a njihove politike i planovi mogli bi rezultirati unosnim trgovinama. Treba izbjegavati velika ulaganja. Planetarna usklađenost mogla bi vas financijski podržati i utrti put.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Mogu postojati financijski troškovi povezani s pravnim stvarima ili kreditnim problemima. Neplanirani izdaci mogu proizaći iz problema vezanih uz zajam. Ako tražite brzi zajam, ovo je pravo mjesto. Vaša rodbina može tražiti financijsku pomoć ili očekivati ​​da ćete vi preuzeti ovaj teret. Kada ulažete veliku svotu novca na burzu, trebali biste biti oprezni i potražiti savjet stručnjaka prije nego što nastavite.
Zbog promjene mjesta stanovanja, vjerojatno će doći do nepredviđenih izdataka za obitelj ili unutar kuće. Ovog mjeseca izbjegavajte velika ulaganja u imovinu ili projekte vezane uz inozemstvo. Dobitak ima manju vjerojatnost od gubitka.
Vaš bi vam suprug mogao financijski pomoći ili dati savjet koji bi vam mogao pomoći da postignete svoje ciljeve. Ako radite u medicinskom ili jezičnom području, ovaj vam mjesec može pružiti potrebnu novčanu dobit, kao i fantastičnu priliku za stvaranje novca.

 

LAV

Unatoč teškim okolnostima i izazovima, ovaj biste mjesec trebali uspjeti održati svoju financijsku situaciju stabilnom. Planet koji vlada novcem može biti u kući gubitaka, što može uzrokovati napetost i probleme u životu. Međutim, uskoro se možete osloboditi svih ovih poteškoća. Možda će biti nekih kućnih troškova, ali će gospodarstvo i dalje biti snažno. Vjerojatno se neće dogoditi ništa značajno. Ako je potrebno, vaš horoskop za novac i financije predviđa da biste mogli lako dobiti financijsku pomoć od prijatelja ili obitelji. Prije donošenja bilo kakve konačne odluke, svatko tko razmišlja o ulaganju u špekulativne aktivnosti trebao bi dobiti profesionalni savjet. Klonite se bilo kakvih pretpostavki koje bi vas mogle dovesti u lošu situaciju. Također, ovaj mjesec nemojte nikome posuđivati ​​novac. Moguće je da nećete dobiti isti odgovor. U svim aspektima života odmjereno riskirajte s novcem.

 

DJEVICA

Kako bi poboljšali svoju financijsku situaciju, većina će možda morati uložiti mnogo truda. Ne samo da morate smanjiti svoju potrošnju, već ćete možda morati i osmisliti proračunski plan koji vam omogućuje uštedu više novca. Ako ne mislite tako, možda nećete uštedjeti dovoljno; možete potražiti savjet od članova obitelji ili supružnika.

Ovaj će vas odmor vjerojatno koštati puno novca, ali bi vam mogao pružiti mentalni mir. Međutim, neki od vas će možda morati potrošiti svoj novac dok ste na službenom putovanju. Kao rezultat toga, iako bi vam to moglo nadoknaditi troškove, moglo bi potrajati. Članovi vaše obitelji možda se ne slažu oko posjeda predaka. Sve što trebate je optimističan stav da biste pronašli rješenje za rješavanje ove situacije.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2