OVAN – Uvijek spreman na žrtvu za ljude koji voli, ali nažalost, MNOGI TO KASNO SHVATE. Shvate tek kad ga IZGUBE, a onda je kasno!

OVAN – Uvijek spreman na žrtvu za ljude koji voli, ali nažalost, MNOGI TO KASNO SHVATE. Shvate tek kad ga IZGUBE, a onda je kasno!

25 prosinca, 2022 0 By Admin

Svoj šarm i svoje iskustvo želi nesebično podijeliti sa svima za koje vidi da se baš i ne snalaze po tom pitanju. Na poslu je pravi Ovan, pomalo tvrdoglav i izričito uporan.

Ako treba i planinu će pomaknuti da dođe do cilja koji si je zacrtao. Teško podnosi poslovne kritike jer smatra da najbolje zna koji poslovni potez povući u određenom trenutku i najčešće je u pravu.

Dozvoljava drukčija mišljenja i uvažava ih kada to smatra ispravnim, ali kritike na svoj račun jednostavno ne podnosi. I u pravu je. Svatko treba stajati iza svojih odluka kakve god se one činile drugima.

To mu daje snagu da ponekad i poraz pretvara u pobjedu na iznenađenje mnogih. To je pravi Ovan i takav treba i biti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sve ostalo bilo bi štetno za njegov karakter pun samopouzdanja, hrabrosti i ponajviše upornosti, kada gotovo svi smatraju da se nešto ne može učiniti, Ovan upravo to učini.

Samo glavu gore i naprijed bez straha i oklijevanja jer samo pravi i istinski pobjednici tako razmišljaju i rade. Pravo naprijed!

Stranice: 1 2