BLIZANCI: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

BLIZANCI: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

December 22, 2022 0 By Admin

Zdravlje

Podsjećamo vas da vaše tijelo ima nagrade za svako emocionalno ulaganje u ljude koje volite i intimne odnose. Izdana energija konačno će se vratiti, ali umjesto da njezine dobrobiti uzimate zdravo za gotovo, mudar je izbor držati se zdrave prehrane i uravnotežene rutine. Kako bi izliječili kronična ili bolna nasljedna stanja, neki predstavnici ovog znaka mogli bi biti prisiljeni otvoriti svoje srce za oprost. Pronađite prave načine i ljude za dijeljenje osjećaja duboko u vašem tijelu gdje su se ponovno pojavili na ružnije načine. Ako trebate pomoć, potražite je u holističkom pristupu, psihologiji ili alternativnim tehnikama koje objedinjuju emocionalni i fizički svijet. To će vam pomoći obraditi i prerasti osjećaje koji su doveli do zdravstvenih problema s kojima se danas suočavate.

 

Ljubav i Obitelj

Pred vama je potentna godina za osobne odnose i romantiku. Svi pokušaji da se oslobodite u prošlosti uskoro će se isplatiti, čak i ako ste zapeli u zoni udobnosti ili se osjećate uvjetovano ostati na jednom mjestu kada vam to više nije drago. Prijatelji, djeca i mlađi članovi obitelji pomažu vam da poboljšate sliku i vidite stvarni potencijal svoje situacije umjesto da se držite osjećaja iz prošlosti i slika koje ste nekoć stvorili u svom umu. Nećete rasti od nostalgije. Vrijeme je da slobodni predstavnici znaka vide široki svijet mogućnosti za sve vrste romantičnih izbora, dok oni čije je srce već izabralo nekoga sada nauče nove načine kako u svoj život unijeti više smijeha, veselja i sreće.

August donosi nevolje u raju, makar se držali stalnog provjeravanja stvarnosti. Promjene moraju prihvatiti partneri predani jedni drugima, a unutarnji procesi zapravo ne dopuštaju da vaši temelji budu čvrsti koliko biste željeli. Otvoreno razgovarajte o svim problemima ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi, kako biste prevladali moguće projekcije i bitke ega koji neće služiti vašoj budućnosti. Slobodu srca uvijek prati sloboda samoizražavanja, pa biste mogli otpustiti kontrolu, otvoriti se i vidjeti gdje ćete stići.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Posao i financije

Ljetni mjeseci opterećeni su financijskom odgovornošću. Širenje i napredak neće doći dok se dugovi ne otplate. Pretjerano trošenje kad ste se osjećali bezbrižnim ili otvorenim za nove mogućnosti uzvratit će vam ako ne slijedite taj osjećaj mogućnosti do kraja i u nove okolnosti koje vas inspiriraju za rast. Kada projekti na poslu postanu zamorni i preteški da bi se posvetili njima, možda je vrijeme da razmislite o velikim promjenama umjesto da se cjenkate s time gdje ste danas. Za postizanje profesionalnog ispunjenja i zadovoljstva neke stvari iz prošlosti jednostavno treba žrtvovati.

Pages: 1 2