ŠKORPIJA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

ŠKORPIJA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

21 prosinca, 2022 0 By Admin

Zdravlje

Ovo je godina u kojoj otrovne tvari i okolina mogu izazvati nevidljive probleme u vašem tijelu, te probleme nepoznatog i nejasnog porijekla. Obratite pozornost na alergije, osjetljive reakcije u određenim domovima i na mjestima u kojima obično ne boravite. Pazite da ne dodajete nove stvari u svoju rutinu samo zato što se čine “pametnima” kada ne osjećate da odgovaraju vašim stvarnim potrebama . Svaku veliku promjenu na svom jelovniku treba napraviti polako, dok osluškujete svoje fizičke reakcije tijekom vremena. Druga polovica godine može biti rizična i napeta, stoga budite oprezni oko oštrih predmeta, ishitrenih fizičkih izazova i otvorenog plamena. S druge strane, oprez i zdrava rutina kretanja i tjelovježbe mogu vam pomoći izgraditi čvrste temelje za godine koje dolaze. Uložite svoju energiju u sebe.

 

Ljubav i Obitelj

Obiteljsko vrijeme može se činiti kao puno posla ako ne njegujete radosnu atmosferu u svom domu. Krenite zajedno na putovanje, krenite na putovanje koje otvara horizonte i ne dopustite da vam ova godina prođe u profesionalnim i financijskim obavezama. Na vama je da njegujete svoje srce, svoj emocionalni svijet i ljude s kojima se osjećate intimno povezanima. Pokažite zahvalnost i tražite osjećaj smirenosti i podrške u svakom kontaktu kojem posvetite svoje vrijeme.

Početkom jeseni stvari za koje ste mislili da su stabilne počinju se mijenjati. Ovo je vrijeme kada će prava vrijednost vaših odnosa postati jasna. Vaš novi partner počinje nalikovati starom, ono što vas je u prošlosti činilo frustriranim i ljutim ponovno izranja na površinu kako bi vas podsjetilo na neriješene teme, a u decembru ste u iskušenju da razmišljate izvan okvira i pronađete potpuno drugačije emocionalne puteve. Ostanite u skladu s moralnim imperativima koje nosite u sebi. Nemojte ignorirati svoje osjećaje u bilo kojoj situaciji, čak ni kada se drugim ljudima činite iracionalni. Dok ostajete usredotočeni na svoj unutarnji svijet i osjećaj vlastite vrijednosti, bit će lako jasno vidjeti istinu u odnosima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Posao i financije

Financijske prilike koje se čine obećavajućim u aprilu i maju neće biti tako plodonosne u novembru, stoga se ostanite prizemljeni kada se karte pokažu dobrima za vašu budućnost, ulažite pametno i štedite umjesto da pretjerano trošite. Budite pametni i nemojte riskirati koji su nepotrebni osim ako vam je intuicija dobra i vuče vas naprijed. Izbjegavajte mjesece septembar i oktobar za sve važne dokumente i potpise koji bi mogli loše utjecati na vašu budućnost. Određene stvari možete obaviti sami, čak i ako sumnjate u to ili nalazite previše kritika u vanjskom svijetu. Odaberite put koji će dokazati da su vaša ambicija i sposobnosti moćni.

Stranice: 1 2