EGIPATSKI HOROSKOP NAJTOČNIJE PRORIČE SUDBINU: OVE znakove će pratiti NESTVARNA SREĆA, a OVAJ znak je osuđen na VJEČNU SAMOĆU!

EGIPATSKI HOROSKOP NAJTOČNIJE PRORIČE SUDBINU: OVE znakove će pratiti NESTVARNA SREĆA, a OVAJ znak je osuđen na VJEČNU SAMOĆU!

21 prosinca, 2022 0 By Admin

VAGA

Pred vama su dvije moguće ceste, i koliko god jedna od njih izgledala primamljivo, dilema je jaka i neće biti lako uputiti posljednji poziv. Odmorite se prije donošenja zaključaka ili pokušaja dešifriranja procesa u vašem srcu i umu. Kad se vaše tijelo opusti, imat ćete jasniju sliku položaja u kojem se želite naći.

Ako vas želudac upozorava da promijenite okruženje ili ljude na koje se pokušavate osloniti, slušajte ga umjesto da slušate riječi koje mogu doći s pogrešnim motivima.

 

ŠKORPIJA

Imate na umu dobar plan, koji će vam služiti dugo. Nemojte uzdrmati vlastito tlo slušajući nepovjerenje i nedostatak vjere u druge ljude, distancirajući se od onih koji vas srušavaju umjesto da vas podupiru.

Niste dužni slušati stvari koje se osjećaju pogrešno, stoje povrijeđene i podlivene mišljenjima onih koji bi trebali biti vaš sustav podrške. Čak i ako u njihovim riječima ima istine, ipak biste trebali nastaviti dalje i tražiti pravi osjećaj oko drugih.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Kako se mlijeko ne bi pokvarilo, prije upotrebe hladnjaka, Rusi su u njega stavljali žabe. Ne možete niti zamisliti što je prošlost doista donijela ljudima koji su tada živjeli, pa pokušajte zadržati poštovanje prema pitanjima koja su sada iza vas i prema ograničenjima vaših predaka i vaše obiteljske linije.

Neka generacijska pitanja svakako morate riješiti, ali to ne znači da bi vam veze s prošlošću i drugima trebale oduzeti moć da kreativno izrazite i živite svoj život onako kako želite.

 

JARAC

Ne znate što očekivati, ali ste snizili neke standarde i očekivanja i samo želite vidjeti kako će se stvari odvijati. Moguće je da sada osjećate snažan otpor da poduzmete još neke korake. Ali umjesto da odustanete ili prerežete kabel, pokušajte napraviti male koji vas neće umoriti ili vam oduzeti previše vremena.

Potreba za pozitivnim komentarima i konstruktivnom kritikom mogla bi nestati ako se okružite negativnim glasovima i riječima koji jednostavno ne služe vašem najboljem Ja.

 

VODOLIJA

Ne znate što čekate, ali ste zasigurno strpljivi i spremni čekati koliko god je potrebno. Ovo je dobro vrijeme za postavljanje velikog i važnog cilja, zapisivanje stvari i razmišljanje o planu kojeg ćete se držati u tjednima i mjesecima koji dolaze. Neka bi vam usamljenost dobro došla dok ne riješite stvari i ne odredite prioritete.

Ako se ne osjećate cijenjenim od strane onih koji bi vas trebali voljeti najviše, postavite jasne granice bez mnogo sumnje. Ne biste se smjeli smirivati ​​kad je svijet pun šarenih mogućnosti.

 

RIBE

Nikad ne znate gdje bi moglo započeti nešto novo i postati temelj za velika i važna pitanja budućnosti. Nemojte žuriti s odbacivanjem nekih modernih i inovativnih mogućnosti.

Isprobajte nešto novo, dajte svom avanturističkom duhu i dopustite da se stvari odvijaju kako god mogu. Ne žurite! Ali nema razloga gubiti vrijeme na nepotrebnu stagnaciju.

Stranice: 1 2