Dolazi kraj LJUBAVNE PATNJE: OVA 3 znaka će pronaći svoju PRAVU LJUBAV tokom Mjeseca nasuprot Saturnu od 16. decembra!//

Dolazi kraj LJUBAVNE PATNJE: OVA 3 znaka će pronaći svoju PRAVU LJUBAV tokom Mjeseca nasuprot Saturnu od 16. decembra!//

13 prosinca, 2022 0 By Admin

2. LAV

Vaš odgovor je prihvaćanje i entuzijazam; spremni ste voljeti nekoga, a to, upravo tu, čini razliku. Danas možete pronaći osobu koja se osjeća slično; možda ga već poznajete ili ste čak s njim u vezi.

Ono što je drugačije jest da je danas dan kada se ‘vidite’, možda i prvi put. Iskustvo ima način da osobu učini neosjetljivom, a opet, također nas oplemenjuje do mjesta gdje postajemo ‘bezvezni’ ljudi.

Ovakav stav nam omogućuje da otvorimo svoja srca novim iskustvima, a ponekad možemo vidjeti druge ‘dobrim’ očima. Ovaj tranzit donosi ovu ‘dobru’ viziju i daje vam priliku da na svoju pravu ljubav gledate kao na nekoga tko nije samo ‘istinit’ već i stvaran, vrijedan povjerenja i vrijedan poznavanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. VODOLIJA

Vaša prava ljubav je netko na koga ste bacili krivnju za propast svijeta. Uzeli ste tu osobu zdravo za gotovo i prigovaranje na nju učinili stilom života. Govorite mu iza leđa i prepuštate se satima i satima ozlojeđenih misli; da si samo mogla pobjeći njegovim kandžama, a ipak, evo te.

I tko je taj koji vam uvijek iznova dolazi u pomoć? Tko je taj koji trpi tvoje siktave napade i iracionalno ponašanje? Tko je osoba koja je stajala uz vas čak i dok ste razmišljali da je bacite s litice? Ta osoba je tvoja prava ljubav.

Za vrijeme ovog tranzita možda ćete uvidjeti istinu o ovome, a to će vas pogoditi poput tone cigli. Vaša prava ljubav bila je uz vas cijelo vrijeme i čini se da vas nikada neće napustiti.

Stranice: 1 2