VAGA – je SKROMNA i NE TRAŽI puno za sebe. Njene želje su UVIJEK vezane za njene NAJVOLJENIJE, jer oni su njezin SMISAO ŽIVOTA!

VAGA – je SKROMNA i NE TRAŽI puno za sebe. Njene želje su UVIJEK vezane za njene NAJVOLJENIJE, jer oni su njezin SMISAO ŽIVOTA!

5 prosinca, 2022 0 By Admin 2

Žele savršen obiteljski život i tome teže svakodnevno usklađujući različite naravi u obitelji. Vage su ta spona koja obitelj čini pravom obitelji.

Poslovni aspekt vage teži jednoj stvari. Kako najbrže i najjeftinije odraditi ono što im je zadano. Dobri su ekonomi te lako balansiraju među mnoštvom stvari koje je potrebno uskladiti u cilju obavljanja posla.

Vage su vrlo cijenjene upravo na radnim mjestima organizacije posla u svim društvenim segmentima i tamo se najbolje snalaze. Lakoća kojom obavljaju takve zadatke je fascinantna za njihove nadređene i vage stoga vrlo brzo napreduju.

Takve poslove ne može raditi svatko a vage to dobro znaju i pametno iskorištavaju svoje sposobnosti u svrhu napredovanja u poslu. Vage su druželjubive osobe, vole izlaske, ispijanje kave sa prijateljima i neobavezna druženja.

Ne uživaju previše u nekakvim formalnim stvarima i događanjima, ali kada je i to potrebno, znaju se vrlo dobro snaći i u takvim situacijama.Dakle, vaga kao osoba nije osoba koja uvijek odvaguje stvari kao što je uvriježeno mišljenje, vaga kao osoba nije škrta osoba, to nikako.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaga će rado dati i pokloniti bilo što samo da usreći osobu kojoj pomaže. Od vage ćete uvijek dobiti pomoć ukoliko vam je potrebna i vaga za to neće tražiti ništa zauzvrat. Takva je vaga.

Stranice: 1 2