OVIM znacima ZVIJEZDE BUDE ŽELJU za FLERTOM i AVANTUROM – neće moći ODOLJETI i PREVARIT ĆE!

OVIM znacima ZVIJEZDE BUDE ŽELJU za FLERTOM i AVANTUROM – neće moći ODOLJETI i PREVARIT ĆE!

5 prosinca, 2022 0 By Admin

VODOLIJA

Period pred vama donosi vam priliku da ostvarite novu ljubavnu vezu jer osoba sa kojom ćete to moći će vam se jako svidjeti. Zaljubit ćete se odmah i na ništa drugo nećete misliti osim te osobe. Lijepo je kad se čovjek zaljubi, ali u vašem slučaju postoji jedan “problem”, vaš trenutni partner.

Morat ćete analizirati što ustvari želite, da li samo prolaznu romansu sa tom novom osobom ili dugotrajniju vezu. Želite li zaista prevariti svog sadašnjeg partnera ili ćete prešutjeti novu vezu, pa što bude? Na vama je da odlučite što želite, prevaru ili pošteni razlaz sa sadašnjim partnerom.

Vjerojatno ni sami nećete znati što učiniti, a vrlo lako biste mogli na kraju ostati sami. Kako god bilo, vama će ta nova osoba koju ćete uskoro upoznati osvojiti srce i ponovo ćete osjetiti što znači biti zaljubljen. To je predivan osjećaj i vi to znate.

Morat ćete se zapitati da li je vrijedno povrijediti partnera i da li još osjećate išta prema svom partneru. Dilema će biti velika, niste zadovoljni svojim ljubavnim životom u potpunosti i pravo je pitanje želite li spasiti i poboljšati odnos sa partnerom ili krenuti dalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako je prevara najgora varijanta koju možete učiniti, zvijezde smatraju kako ćete ipak to i učiniti. Posljedice tog čina osjećat ćete sami, jer sve se kad tad sazna. Vi ste ti koji odlučuje i ta bitna odluka je samo na vama.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2