HOROSKOP RASTANKA: OVA 3 znaka NEMAJU ZAJEDNIČKU BUDUĆNOST jer se više NE VOLE i prekidaju vezu tijekom Mjesečevog sekstila Urana//

HOROSKOP RASTANKA: OVA 3 znaka NEMAJU ZAJEDNIČKU BUDUĆNOST jer se više NE VOLE i prekidaju vezu tijekom Mjesečevog sekstila Urana//

30 studenoga, 2022 0 By Admin

2. Strijelac

Imate jednu želju: raskinuti s partnerom i krenuti u budućnost slobodni poput ptice. Možda zvuči hladno, ali koliko dugo možete čekati da prekid postane toplo iskustvo?

To se nikada neće dogoditi, pa umjesto da čekate savršen trenutak da objavite svoje namjere, zgrabit ćete energiju koja dolazi zajedno s ovim tranzitom i iznijet ćete svoju ideju svom partneru.

Jednom kada mu kažete što želite i trebate učiniti, više nema povratka, a to je, naravno, trenutak kada shvatite da ste upravo udarili u platu. Prekinut ćete i iako vam se ovo u početku može činiti grubo, to je upravo ono što ste željeli. Najbolje je raskinuti u ovom trenutku. Oslobodite se lanaca veze u kojoj više niste dio, emocionalno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

S ovim tranzitom osjećat ćete se mnogo sigurnije s vrlo velikim potezom koji ćete učiniti, a to je potez da prekinete sa svojim sadašnjim partnerom. Jednostavno ti se ta osoba više ne sviđa.

On se promijenio ili ste se možda vi promijenili—u svakom slučaju, uzbuđenje je nestalo i niste baš sigurni želite li ga pokušati vratiti. Shvaćate da je ovaj odnos u ovom trenutku besmislen; oboje samo gubite dragocjeno vrijeme zajedno, ne uživate ni u čemu, niti se ničemu ne veselite.

Da je ovo brak, tada biste gledali u mrtav brak; vrijeme je da odustanete, stvarno. Ne volite gubiti vrijeme i to je sve što se događa u ovoj pseudoromansi. Vrijeme je da se spakiraš. Sama pomisao na to da završite čini vas sretnijim nego što trenutno jeste. Zato samo učini to.

Stranice: 1 2