DO KRAJA NOVEMBRA: Blizanci će PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, a OVAJ znak će biti UHVAĆEN u PREVARI!

DO KRAJA NOVEMBRA: Blizanci će PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, a OVAJ znak će biti UHVAĆEN u PREVARI!

23 studenoga, 2022 0 By Admin 2

BLIZANCI

Puno problema imali ste u vašem ljubavnom životu. Trudili ste se sačuvati ljubav koja spaja vas i vašeg partnera jer ljubav je za vas oduvijek bila svetinja. Međutim, pred vama je odluka koja će vama najteže pasti, a ta odluka bit će raskid vaše ljubavne veze u koju ste tako puno uložili.

Splet nesretnih događaja i okolnosti koje su obilježavale vašu vezu, dovest će vas do odluke koja će biti jedino razumno rješenje. Vaš partner je prilično nezainteresiran za vašu vezu i to vam je jasno već duže vrijeme. Bez obzira na sav vaš trud, beskrajne razgovore, ništa pozitivno se nije dogodilo pa vam preostaje jedino okončati vašu vezu.

Vaš partner vašu ljubav uzima zdravo za gotovo i to je najveći problem u vezi. Nakon mnogo vaših intervencija shvatili ste da pomaka na bolje neće biti.

Pred vama je težak period tugovanja iako i sami znate da nimalo niste krivi za prekid. Teško ćete to podnositi i bit će vrlo teško živjeti neko vrijeme.

Taj raskid bit će vrlo bolan za oboje, ali svjesni ste da jedino tako možete napraviti pozitivni pomak u vašem životu. Odlučit ćete napustiti vezu koja nije obećavala gotovo ništa i početi tražiti novu sreću za sebe. To će biti jedino što će vam preostati jer drugog načina neće biti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bolan i tužan period je pred vama, ali i nova nada da ćete naći osobu koja će znati cijeniti vašu ljubav i koja će naći sreću sa vama. Kada u tome uspijete tada ćete pronaći svoju pravu ljubav i svoju pravu sreću.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2