JARAC se NE SVETI onima koji mu NEPRAVDU NANESU, jer mu je to ISPOD ČASTI. Samo mirno PROMATRA i GLEDA kako SUDBINA SVODI RAČUNE…

JARAC se NE SVETI onima koji mu NEPRAVDU NANESU, jer mu je to ISPOD ČASTI. Samo mirno PROMATRA i GLEDA kako SUDBINA SVODI RAČUNE…

11 studenoga, 2022 0 By Admin

Ali, neće posegnuti ni tada za osvetom, jer karma i sudbina će kazniti onog koji ga je povrijedio. Najveća ujedno i vrlina i mana je njegova dobrota. Jarac u svima vidi dobro i misli da u svakome ima više onog dobrog nego lošeg i to je zapravo ono što ga najčešće prevari.

Jarac polazi od sebe i misli da su ljudi dobri, plemeniti, pošteni i dobronamjerni baš kao što je Jarac, ali onda se ispostavi da je to daleko od istine. Jarac je toliko dobar da zapravo vraća vjeru u dobro i dobre ljude. Od njega možete očekivati samo dobro i samo ono najbolje.

Bez obzira na stvarnost, on ne odustaje od ljudi, jer čvrsto vjeruje da ispod neke maske i loših djela, ipak čuči dobrota u svakom čovjeku. Ponekad se njegovo strpljenje isplati i na kraju bude kako je očekivao, ali ipak, često na kraju ostane povrijeđen i duboko razočaran.

Ali, Jarac se neće i ne želi promijeniti. On će uvijek vjerovati u dobro, jer smatra da nije teško biti dobar. Njemu to vrlo lako polazi od ruke, a to dokazuje i koliko je omiljen i voljen od strane drugih ljudi. Oni koji ga imaju u svome životu, znaju kakav biser posjeduju i znaju kakvog velikog čovjeka imaju pored sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budite sigurni da svatko tko je jednom izgubio nekog Jarca, da je kasnije shvatio što je imao i da pokajao što ga je izgubio.

Stranice: 1 2