ŽENA RIBE – Život ju je LOMIO ali ju NIJE SLOMIO. Kroz život se za SVE morala IZBORITI SAMA, a život ju je NAUČIO da JEDINO SEBI MOŽE U POTPUNOSTI VJEROVATI!

ŽENA RIBE – Život ju je LOMIO ali ju NIJE SLOMIO. Kroz život se za SVE morala IZBORITI SAMA, a život ju je NAUČIO da JEDINO SEBI MOŽE U POTPUNOSTI VJEROVATI!

9 studenoga, 2022 0 By Admin

IZLAZAK SA ŽENOM RIBE

Izlasci s ovom ženom bit će uzbudljivi i nepredvidljivi, uz puno kreativnih i novih aktivnosti. Važno je da se ona ne osjeća kao ona jedina koja daje energiju vezi i treba joj netko tko može slijediti i učiniti njihovo vrijeme provedeno zajedno još kvalitetnijim. Bit će luda za romantikom, čak i kad se ponaša kao da nije, a voljet će prve spojeve, godišnjice i sve vrste posebnih prigoda. Mora biti slobodna ponašati se onako kako se osjeća, a njezin partner ne bi trebao biti krut i zahtijevati da se njihovi planovi ostvare kad se situacija za nju mogla promijeniti.

 

 

RAZUMIJEVANJE ŽENE RIBE

Najveći problem s kojim se ova žena mora nositi je osjećaj da nigdje ne pripada. Zbog položaja Sunca u ovom znaku, slika oca je gotovo uvijek isključena. Ili on nije bio prisutan u njenom životu, ili je ludo idealiziran, a ona ima poteškoća u pronalaženju partnera kako bi postigla ovu sliku svemogućeg muškarca. Bez obzira na situaciju, ona se može izgubiti, a jedini način na koji može nadoknaditi svoje razlike jest slijediti svoju misiju, što god ona osjećala. Njezin je partner nikada ne smije ometati na ovom putu, jer inače njihove veze više neće biti.

 

 

ŠTO ŽENA RIBE VOLI, A ŠTO NE VOLI

Nježna je, suosjećajna i uzbudljiva, a za svog će partnera učiniti sve dok je zaljubljena. Inspirirat će i podići se, letjeti iznad oblaka i povesti svoje najmilije sa sobom. S druge strane, ona je nepouzdana, mijenja se uz najmanje negativne okolnosti i u svakom bi trenutku mogla prekinuti vezu.

 

 

KAKO ODABRATI POKLON ZA ŽENE RIBE

Budite što kreativniji. Napišite joj pjesmu, otpjevajte joj pjesmu, naučite svirati flautu i iznenadite je pjevajući njezinu omiljenu melodiju. Nacrtajte joj sliku vas dvoje na mjestu koje ona želi vidjeti. Napravite kolaž od svojih slika zajedno i uokvirite ga tako da ga ona može objesiti na zid. Uživat će u prekrasnom parfemu, ali kad odaberete jedan, uzmite u obzir njezinu osjetljivost na miris. Svaki poklon koji odaberete za svoju ženu Ribe trebao bi biti kreativan i romantičan, a uvijek biste trebali provesti neko vrijeme razmišljajući o idejama koje bi ona mogla najviše njegovati. Zaista nije tako teško kupiti joj nešto što će joj se svidjeti. Samo neka bude šareno ili čarobno i u njega uložite dio svoje energije.

 

RIBE PRIJATELJI I OBITELJ

Nježne i brižne, Ribe mogu biti najbolji prijatelji koji mogu postojati. U stvari, potrebe svojih prijatelja često stavljaju ispred svojih potreba. Odani su, odani, suosjećajni i kad god postoji problem u obitelji ili među prijateljima, potrudit će se da ga riješe. Duboko intuitivne, Ribe mogu osjetiti ako nešto nije u redu, čak i prije nego što se to dogodi. Ribe su izražajne i neće se ustručavati izraziti svoje osjećaje ljudima oko sebe. Očekuju da će im i drugi biti otvoreni takvi kakvi jesu. Komunikacija s voljenima je vrlo važna za nju.

 

 

KARIJERA I NOVAC U RIBAMA

Intuitivne i često sanjarske, Ribe se najbolje osjećaju u položaju u kojem će njihove kreativne vještine doći do izražaja, čak i bolje ako je to u dobrotvorne svrhe. Zanimanja koja odgovaraju Ribama su: odvjetnik, arhitekt, veterinar, glazbenik, socijalni radnik i dizajner igara.

Nadahnuti potrebom za promjenama u životima drugih, spremni su pomoći čak i ako to znači prijeći granice. Ovaj horoskopski znak je suosjećajan, vrijedan, predan i pouzdan. Rođene Ribe mogu biti izvrsne u rješavanju problema.

Uglavnom, Ribe ne razmišljaju previše o novcu. Obično su više usredotočeni na svoje snove i ciljeve, ali pokušat će zaraditi dovoljno novca za postizanje svojih ciljeva. Na ovom području mogu biti dvije strane Riba – s jedne će strane potrošiti puno novca s malo razmišljanja, dok s druge strane mogu postati prilično škrte. Ipak, na kraju će uvijek biti dovoljno novca za normalan život.

 

 

KAKO PRIVUĆI ŽENU RIBE

Žene Ribe poznate su kao ljubazne, maštovite, suosjećajne, nesebične i izuzetno osjetljive osobe. Ako želite privući ženu rođenu pod horoskopskim znakovima Ribe, morate biti romantični i imati dobar smisao za humor. Također je važno biti dobar slušatelj.

Ličnost Riba je suosjećajna i puna bezuvjetne ljubavi. Jednom kad joj privučete pažnju, brzo će vam se otvoriti. Žena rođena pod znakom zvijezde Ribe uživa u živim raspravama o duhovnim stvarima i nadnaravnom. Intuitivna je i brzo će shvatiti je li sve što tražite. Želi da se prema njoj odnositite s poštovanjem i nikada je nećete moći u potpunosti zavesti tijekom prvih nekoliko spojeva. Ako ste iskreni i ako joj se otvorite, ona će se odmah osjećati povezanije s vama.

Žena Ribe je po prirodi vrlo osjetljiva, pa brzo ne oprašta i zaboravlja. Ako joj je srce ranjeno u prošlosti, teško će se otvoriti mislima o novoj romantičnoj vezi.

Stranice: 1 2