LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Novembra: Konačno dolazi vrijeme za ljubav za OVE znakove. Tugu i čežnju će zamijeniti ljubavna sreća…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Novembra: Konačno dolazi vrijeme za ljubav za OVE znakove. Tugu i čežnju će zamijeniti ljubavna sreća…

31 listopada, 2022 0 By Admin

OVAN

Razgovori o dominaciji bi se mogli pojaviti s ljubavnikom ili bivšim. Da, vi ste opipljivo moćni i nemoguće je da vaš voljeni ne primijeti. Mogli biste preuzeti previše u svom partnerstvu i romantičnoj vezi. Ako osjećate da ne možete kontrolirati stvari, prestanite pokušavati na trenutak i pogledajte kakav je osjećaj prepustiti se tome. Možda nećete postići svoj put, ali bit ćete dobro.

 

BIK

Vaš društveni svijet je glavni pokretač vašeg romantičnog života, čak i ako ih obično više volite držati odvojeno. Možete se osjećati sigurnije u grupnim situacijama, pogotovo ako one uključuju luksuzni izlet. Ako ste slobodni i želite nekoga upoznati, dodirnite svoje različite online i offline grupe prijatelja, uključite se u aplikacije (čak i ako su vam dosadne) i jednostavno se iznesite.

 

BLIZANCI

Usporite kada izražavate svoje osjećaje svom ljubavniku. Obično brzo prenesete svoju nevolju romantičnom partneru. Sjedenje sa svojim osjećajima na minutu može vam pomoći da ih integrirate i izrazite jasnije i s ljubavlju. Skupite svoje misli, dopustite im da se procijede i prije nego što izgovorite riječi, osjetite ih na svom jeziku i provjerite jesu li uistinu izražavale ono što osjećate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaša bi se radoznalost mogla osjećati kao žudnja, a to se može pokazati u vašoj vezi. Mirno sjedenje može biti naporan posao. Osjećaj ljutnje može vas nenamjerno natjerati da ga iznesete na svog ljubavnika. Vjerojatno ćete morati sami proći kroz ovaj osjećaj, umjesto da uključujete partnera. Olakšajte mu barem dok još uvijek shvaćate što je točno ono što želite istražiti.

 

LAV

Odajete osjećaj snage, a vašem ljubavniku to može biti mega primamljivo. Prilično ste dobri u potvrđivanju svojih potreba i želja. Ipak, mogli biste se toliko zaokupiti postavljanjem tih zahtjeva da zaboravite da postoji još jedna osoba koja bi također mogla gladovati za nečim specifičnim. Pokušajte pitati i svog partnera što želi – a zatim ga poslužite na srebrnom pladnju.

 

DJEVICA

Trenutno odajete savršen spoj snage, senzualnosti i osjetljivosti u romantičnim situacijama. Vaša je intuicija jaka i vjerojatnije je da ćete odgovoriti ljubavniku tako da se izravno prilagodite njegovim potrebama. Ali nemojte se oslanjati samo na to – postavljajte prava pitanja kako biste mogli ići dublje, približavati se i graditi zajedno svijet. Dobar je dan za razgovor, čak i s bivšim.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2