LJUBAV U NAREDNOJ SEDMICI: Ako ste zaljubljeni, znajte da vas čekaju ČUDA koja ste mislili da se NIKAD neće OSTVARITI!

LJUBAV U NAREDNOJ SEDMICI: Ako ste zaljubljeni, znajte da vas čekaju ČUDA koja ste mislili da se NIKAD neće OSTVARITI!

29 listopada, 2022 0 By Admin

OVAN

Pobrinite se da se svaka borba vodi na istinitosti onoga što doista želite. Da, morate zauzeti stav za ono što želite, uključujući osobu koju možda volite, ali to mora biti i srž vaše istine. Nije impulzivno ako je to nešto o čemu ne možete prestati razmišljati. I ovaj put će biti drugačije sve dok mu drugačije pristupite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Koliko god voljeli biti uzemljeni i stabilni, ovaj tjedan ćete se osjećati nekako loše. Broj planeta u zračnim i vodenim znakovima uz retrogradne planete bacit će vas s pijedestala onoga što mislite da je istina. Upamtite da nove stvari učimo ne da bismo pokvarili planove koje smo imali, već da bi nam pomogli u izradi novih. Dopustite ovoj energiji da vas transformira.

 

 

BLIZANCI

Toliko se energije ove godine odnosilo na to da dođete do srži onoga što uistinu jeste, jer ćete tek tada privući partnera koji je usklađen s vama i vašim željama.
Ovaj tjedan je jedan od onih koji definiraju tjedne kada stvari odjednom postanu smislene i počnete prekidati veze sa svima koji se ne pojavljuju na način koji vam je potreban.

 

 

RAK

Promjene na domaćem planu nisu samo na pomolu, već su stigle. Ne postoji druga vrsta nelagode koja vas izaziva na isti način kao što morate ovo proći u svom svetom prostoru.
Ali stiglo je. Ne može se poreći ili odgoditi promjena koja je ovdje. Jedino što možete učiniti je proći kroz nju s autentičnošću. Stigao je s razlogom i iako to sada možda ne razumijete. Vjerujte da ćete jednog dana vjerovati.

 

 

LAV

Strast je uvijek jedna od vaših omiljenih riječi, ali ovaj tjedan od vas će se tražiti da malo dublje uđete u srž onoga tko niste lice koje često pokazujete svijetu.
Vaš ljubavni odnos tražit će dublji dio onoga što jeste i životne planove koje želite napraviti. Ne dopustite da vas pitanja izazovu u spoznaji da je ono što želite zapravo ispred vas.

 

 

DJEVICA

Ne možete od nekoga napraviti savršenog partnera, koliko god se trudili. Ljudi se pojavljuju kao oni sami i na nama je da ih prihvatimo ili ne.
Ponekad se radi o odmjeravanju onoga što oni donose u naš život u odnosu na ono što ne mogu. Ali kod drugih se radi o tome da se zapitate čemu vas odnos pokušava naučiti.
Odmaknite se od tolikog truda i pogledajte lekcije koje vam ova situacija pokazuje, bit ćete bolji za njih.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2