MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP za NOVEMBAR: Ulazimo u NAJSRETNIJI MJESEC u godini kada je o ljubavi riječ – evo tko će biti NAJSRETNIJI

MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP za NOVEMBAR: Ulazimo u NAJSRETNIJI MJESEC u godini kada je o ljubavi riječ – evo tko će biti NAJSRETNIJI

28 listopada, 2022 0 By Admin

OVAN

Mjesečni ljubavni horoskop:  Ovaj mjesec mislite srcem, a ne glavom. Potražite gdje ste prošli praktičnim putem putem svojih snova.

Iako vam nije problem teško se potruditi oko onoga što volite, koga volite, zapamtite da se nikada ne biste trebali boriti za samu ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Doista razjasnite što vam zapravo treba. Ne ono što mislite da je moguće, ili ono što bi vaš partner htio ili mogao učiniti, nego ono što vam uistinu treba, na razini duše, ne samo fizička udobnost. Zaronite u dijelove sebe koji vam nisu ugodni, jer je to jedini način da volite iz svoje duše.

 

 

BLIZANCI

Pogledajte stvari kakve jesu. Budite u ovom trenutku. Ne gledajte predaleko, nego upravo ovdje. Uočite tko je oko vas, ali više od toga, uočite tko vas uistinu treba.

Veza i partner koji vam pomaže da postanete više osoba kakva bi želio da budete, a vi pokušavate ostati “svoji”. Prisutnost se ne može prenijeti i nema ništa loše u tome da vam prizna da ste nazamijenjivi sa svim vrlinama i manama.

 

 

RAK – mjesečni ljubavni horoskop

Odložite “sretne cipele” na mjesec dana i prošetajte tamnijom stranom. Prestanite razmišljati da morate učiniti pravu stvar ili usrećiti sve.

Prestanite dopuštati da emocije drugih određuju kako se osjećate. Neka se ljudi ljute na vas, neka imaju svoje frustracije. Ovog mjeseca na vama je red da budete sretni.

 

 

LAV

Povremeno morate priznati da je ljubav zaista važna. Možete imati svu pažnju, svu strast, ali ako nemate tu osobu koja će vas voljeti u najgorem slučaju, ništa od ostalog nije važno. To vas ne čini slabima, već snažnima.

Znati da je ljubav zaista ono što ste bili nakon toliko vremena znači osloboditi se prihvaćanja manjeg od onog što zaslužujete.

 

 

DJEVICA

Neće ici kako ste zamislili, pa je besmisleno i dalje pokušavati. Iako vam se može činiti da imate kontrolu, to ne funkcionira tako.

Često će ovo zadržati samo ono što želite. Koliko god se strašno predali ljubavi, jedini je način da je primite. Ali to je i jedini način da se uistinu dopusti da se prikaže onako kako je zamišljeno.

Iskoristite priliku i pogledajte što će se dogoditi kada to jednostavno dopustite.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2