FINANCIJE U OKTOBRU: U zadnjoj sedmici mjeseca OVAJ znak će doći do dobitka koji će ga DOSLOVNO OBOGATITI, a evo tko će još profitirati…

FINANCIJE U OKTOBRU: U zadnjoj sedmici mjeseca OVAJ znak će doći do dobitka koji će ga DOSLOVNO OBOGATITI, a evo tko će još profitirati…

29 rujna, 2022 0 By Admin

OVAN

Što se tiče financija, vjerojatno ćete uštedjeti novac ako ga pravilno planirate. Neki neplanirani rashodi možda će vam doći ovaj mjesec. Postoji i mogućnost trošenja na pravnu stvar. Za poslovne ljude, prethodni marketinški planovi vjerojatno će donijeti povoljan povrat. Poslovna putovanja mogu vam također malo olakšati džepove. Općenito, tu su troškovi putovanja i vozila. Promjene u interijeru i elektroničkim napravama također mogu donijeti neke troškove. Možda ovo nije vrijeme za velika ulaganja na burzi. Ako planirate posuditi novac prijatelju ili rodbini, povrat možda neće doći lako.

 

 

BIK

Mjesec odluka, u kojem se zaklinjete da nećete trošiti novac na stvari koje će vjerojatno biti sporedne. To će vam vjerojatno olakšati uštedu novca za budućnost. Međutim, izbjegavajte posuđivati ​​novac svima koji ne zaslužuju vaš kredit. Uzeli bi vam novac i vjerojatno ga ne bi dobro iskoristili. To može imati značajan utjecaj na vašu zaradu. Dakle, prva ideja je izbjeći trošenje novca na sve što je sporedno i nevažno. Oni koji posluju mogu očekivati ​​novu kreditnu liniju i početak novog poslovanja ovog mjeseca. Dobra vijest je da je tok novca od početka mjeseca u plusu. Kao rezultat toga, novčani tok bi bio povoljan u cijelom. Međutim, pokušajte se usredotočiti na sredstva koja treba primiti ili potražiti kako bi vaša bilanca bila dobro strukturirana.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je samo početak vaše financijske avanture. Obavite svoje kupnje nakon pažljivog razmatranja, savjetujte VAŠ mjesečni financijski horoskop. Oko vikenda postoji velika mogućnost da izgubite novac. Kao rezultat toga, ključno je biti izuzetno oprezan kada radite s novcem. Ne kupujte stvari za kućanstvo jer ih uvijek imate puno kod kuće. Ovaj tjedan može biti posebno povoljan za ulaganje, jer se predviđaju snažni prinosi u budućnosti. Ovaj mjesec može vam donijeti niz pozitivnih ishoda koji bi vas mogli održati ushićenim i raspoloženim. Ako želite dati zajam ili dati kredit bilo kome izvan svoje obitelji, ovaj mjesec možda nije najbolje vrijeme za to. Povrat sredstava bio bi izazovan zadatak. Kao rezultat toga, pazite da ovaj mjesec ne uzimate nikakve zajmove ili produžujete kredit.

 

 

RAK

Horoskop za novac i financije za osobe rođene pod ovim znakom predviđa da ćete imati dobar mjesec u gomilanju bogatstva. Mogli biste ulagati u špekulativna poduzeća ili čak dodatno obrazovati. Obje ove investicije mogle bi se dobro isplatiti u budućnosti. Prema financijskom horoskopu za mjesec, mogli bi svjedočiti povećanju prihoda zbog svoje sreće. Oni koji se nadaju unapređenju na poslu mogu dobiti dobre vijesti ili dobiti povećanje plaće. Dobar je mjesec za poslovne ljude da ulože više novca kako bi unaprijedili svoju tvrtku. S druge strane, neočekivane okolnosti mogu uzrokovati promjenu vaših investicijskih ciljeva, zbog čega biste trebali riskirati tek nakon pažljive analize. Jedna od najvažnijih radnji je da ovaj mjesec umnožite svoju ušteđevinu.

 

 

LAV

Kako bi zaradili novac, većina bi trebala razmisliti o ulaganju u investicijske fondove. Ovo je fantastičan mjesec za poduzetnike jer ubiru plodove dosadašnjeg truda. Sada bi vam mogli biti nadoknađeni raniji putni troškovi na poslu, što bi vam moglo pomoći da poboljšate svoju financijsku situaciju. Sačuvajte ovaj novac za budućnost, a ako imate dovoljno velik štedni račun, možete ga iskoristiti za kupnju kuće.
Ovaj mjesec neki od vas mogu kupiti osiguranje za članove svoje obitelji. Uz čvrste ekonomske temelje, možda ćete moći učinkovito obavljati sve svoje zadatke. Ipak, preporučamo da razmislite o budućnosti i nakupite bogatstvo za dane koji su pred nama. Ovo bi mogao biti izvrstan mjesec za ulaganje u dugoročnu imovinu jer bi moglo biti fantastično vrijeme da zaradite najviše novca u najboljem mogućem vremenu.

 

 

DJEVICA

Možda ćete biti željni proširenja kako mjesec počinje, ali možda nećete moći ostvariti značajne financijske dobitke. Planirajte unaprijed i, ako je potrebno, potražite pomoć stručnjaka u ovom području. To može postupno donijeti jasnoću, a vaša pozornost može biti usmjerena na vaš budući razvoj. To je samo kada postoji neka vertikalna ekspanzija. Financije će se možda posložiti, a oko sredine mjeseca možete napraviti značajan napredak. Svaka špekulativna aktivnost usmjerena na postizanje brzog rasta može biti štetna za vaš cilj. Progresivne snage mogle bi ojačati u drugoj polovici ovog mjeseca. Možda će vam se pružiti optimistične prilike. Pozitivne vibracije mogu uslijediti, a možda ćete se moći nositi i sa svojim financijama. Međutim, budite oprezni jer ste skloni donošenju ishitrenih odluka koje bi vas mogle dovesti u opasnost.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2