LJUBAV u OKTOBRU: Zbog planetarnih tranzita bit će ovo buran mjesec za ljubav! Ovo je vaša LJUBAVNA SUDBINA za narednih 30 dana!

LJUBAV u OKTOBRU: Zbog planetarnih tranzita bit će ovo buran mjesec za ljubav! Ovo je vaša LJUBAVNA SUDBINA za narednih 30 dana!

27 rujna, 2022 0 By Admin

Ovan (20. ožujka – 19. travnja)

Planetarni tranziti će unijeti energiju strastvene želje u vaše romantične veze. To vas također može motivirati i potaknuti na preuzimanje rizika kada je u pitanju ostvarenje vaših životnih snova i težnji.

Ovaj vam vremenski okvir može donijeti malo jasnoće i razumijevanja kada je u pitanju ono što vam je potrebno u vezi i zbog čega se osjećate voljeno i cijenjeno. Možda ćete osjetiti želju za poduzimanjem novih vrijednosti i razumijevanja koje imate kada je ljubav u pitanju i kako svoje snove pretvoriti u stvarnost.

 

 

Bik (19. travnja – 20. svibnja)

Možda ćete se osjećati jako energičnima da poduzmete akcije u pogledu prilika koje će vam omogućiti rast u ovom području vašeg života. To će vas natjerati da budete strpljivi kada je u pitanju preuzimanje odgovornosti kako biste bili sigurni da slijedite prave prilike.

Ovaj mjesec vam to može donijeti puno optimizma kada su u pitanju vaša prijateljstva, romantične veze i snovi za vaš život.

Možda ćete otkriti da osjećate iznenadnu želju da uđete unutra i povučete svoju energiju natrag u sebe kako biste mogli odvojiti neko vrijeme da stvarno uđete duboko i razmislite o tome što uistinu želite. To može nakratko staviti određene prilike na pauzu kako bi vam omogućilo da shvatite jeste li na pravom putu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci

Možda ćete otkriti da je vaš glavni fokus veći dio ovog mjeseca na vašoj karijeri i rastu kao pojedinca. Ovo vam daje priliku da ostvarite svoje snove kada je u pitanju vaša karijera i općeniti put u karijeri.

Može se promijeniti način na koji vidite stvari u svom životu zajedno s vašim vrijednostima kada su te stvari u pitanju.

To može imati dubok utjecaj na način na koji gledate na odnose, svoje vrijednosti i način interakcije u tim odnosima. Možda ćete se osjećati sigurnije kada znate što želite, što će vam dati energiju da krenete naprijed.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Planetarni tranziti vas pozivaju na unutarnju transformaciju kako biste mogli napraviti potrebne promjene u svom životu. Možda ćete otkriti da se vaše potrebe i pogledi na ljubav i romansu mijenjaju.

Ovo može biti vrijeme neizvjesnosti kada je u pitanju ljubav. Jer dok se vaš unutarnji svijet mijenja to može utjecati na vaše potrebe u fizičkom svijetu. Stoga ćete možda morati pričekati da se ova transformacija završi prije nego što se budete osjećali spremniji za kretanje naprijed. Jer do tada jednostavno ne znate što želite.

Položaj planeta će vam donijeti suosjećajno razumijevanje i perspektivu situacija u vašem životu što vam omogućuje da potencijalno popravite i izliječite određene odnose ako tako odlučite.

 

 

Lav (22. srpnja – 22. kolovoza)

Možda ćete u ovom trenutku osjetiti želju za strastvenim bavljenjem romantikom ili joj se otvoriti. To može stvoriti ograničenja kada je u pitanju koliko brzo možete ići naprijed u ovom području svog života.

Ovo bi moglo biti vrijeme velikih promjena za vas. Dakle, to je zapravo dobra stvar jer s promjenama kroz koje ćete prolaziti možete otkriti da ćete se predomisliti kada ova transformacija bude potpuna.

Možda ćete imati čvršću ideju o tome što uistinu želite i to će vam omogućiti da krenete naprijed.

 

 

Djevica (22. kolovoza – 22. rujna)

Možda ćete se početi osjećati optimističnije kada je riječ o ljubavi i povezivanju s drugima općenito. Planetarna energija vam može donijeti novu romansu ili više strasti u vašim trenutnim partnerstvima ili samo osjećaj otvorenosti i nade u vašem srcu.

Ovaj mjesec može unijeti energizirajuću vibraciju u vaše rutine, posao i opće obveze u životu. To vam također može donijeti neke nove veze u karijeri i prilike.

Može biti sporiji proces kada je u pitanju potpuno osiguranje prilika i u biti dobivanje zelenog svjetla za kretanje naprijed.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2