HOROSKOP DO KRAJA Septembra: OVIM znacima dolazi nešto prekrasno i to će biti sve ono čemu se nadaju i o čemu sanjaju!

HOROSKOP DO KRAJA Septembra: OVIM znacima dolazi nešto prekrasno i to će biti sve ono čemu se nadaju i o čemu sanjaju!

21 rujna, 2022 0 By Admin

OVAN

Psi se također mogu istrenirati da nanjuše elektroniku. Svoje okolnosti slobodno možete iskoristiti na svaki mogući način, a dobra suradnja može vas odvesti u pravom smjeru i dati sve potrebne informacije. Razmislite široko i provjerite skrivene mogućnosti.

Daleko ste od određenih ideja, iako se u ovom trenutku čine logičnim. Možda netko ne razumije vaše prioritete i potrebe, ali ne bi vam trebali  odlagati.

 

 

BIK

Želite se baviti tehničkim i praktičnim stvarima i nije vas baš briga za pretjerano razmišljanje i mišljenja onih koji nemaju pojma kroz što ste prošli. Povijest je ostavila traga, ne samo u vašem srcu, već iu cijelom vašem životu, gurajući vas kroz okolnosti koje je vaša duša trebala odvojiti od onoga što je postalo nepotrebno.

Prešli ste dug put od svoje početne točke. Sjetite se rana i problema koji su nekoć zaprljali vaš svijet. Ružičaste naočale su sada skinute, a na svojoj budućnosti možete raditi iz zdravijeg položaja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako vam je netko oduzeo osjećaj svrhe, pazite da mu niste dali previše odgovornosti. Na vama je da zaštitite ono što je sveto i uvijek možete donijeti odluku da okrenete glavu i svoja djela u određenom smjeru, sada kada ste saznali istinu o načinu na koji se trebate odnositi.

Nijedna druga osoba ne može kontrolirati tvoj život ako im vi ne dopustite. Provedite vrijeme u tišini i kontemplaciji kako biste osjetili čija vam prisutnost uistinu čini dobro, a čija bi mogla biti otrovna.

 

 

RAK

Stabilniji ste nego što ste bili neko vrijeme, ali vaš partner ili netko s kim ste bliski nisu. Pružite ruku pomoći, samo pazite da se ne izgubite u tuđim nepoštenjima i čudnim idejama koje se ne čine racionalnim i ne vode nikamo.

Stavite svoju vjeru tamo gdje su vaši instinkti na mjestu. Već znate što vaš svijet podržava i iako biste trebali ostati optimistični, postoje realni i manje realni planovi.

 

 

LAV

Objašnjenja neće vrijediti za ljude koji nisu voljni surađivati ​​ili slušati. Ne možete promijeniti način na koji drugi reagiraju i reagiraju na stvari koje niste uzrokovali. Vrijeme je da prihvatite činjenicu da će stvari s vremenom izmaknuti kontroli i da će vas neki okidači jednostavno udaljiti od vaših prvih planova.

Razmislite o stvarima koje nisu toliko praktične, ali unose jednostavnost u vaš unutarnji svijet. Možete si puno pomoći ako pustite stvari koje nikada niste trebali riješiti.

 

 

DJEVICA

Sigurni ste u svoje ciljeve, ali ne vidite jasno svoj smjer sve dok ste vezani nezdravim odnosima s prošlošću. Postoje stvari koje jednostavno ne možete popraviti, koliko god se trudili, jer ih više nema da biste ih popravljali i radili. Vrijeme je da oprostite sebi, oprostite drugoj osobi i krenete dalje.

Iako neke istine nisu pred vama i teže ih je pronaći, svi odgovori koji su vam istinski potrebni nalaze se u vašem srcu i vašim instinktima koji vas nikada ne iznevjere.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2