DNEVNI HOROSKOP za 21. Septembar:  Položaj planeta OVIM znacima donosi dan prepun NERVOZE, RAZDRAŽLJIVOSTI i lošeg RASPOLOŽENJA, a OVOM nešto…

DNEVNI HOROSKOP za 21. Septembar:  Položaj planeta OVIM znacima donosi dan prepun NERVOZE, RAZDRAŽLJIVOSTI i lošeg RASPOLOŽENJA, a OVOM nešto…

20 rujna, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Danas je dan u kojem morate donijeti jednu važnu odluku. Svjesni ste toga već neko vrijeme i što se taj dan bliži, to je vaša nervoza veća. Pokušajte mirno donijeti odluku, kakva god ono bila, jer ćete time riješiti problem koji vas dugo mući. Posljedice ćete osjećati kakvu god odluku donijeli.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Jednoj osobi je jako stalo do vas. Ta osoba to ne pokazuje, ali vi to osjećate. Vaše slutnje će se danas obistiniti i vi ćete saznati što ta osoba vama dugo vremena prešućuje. To saznanje dovest će do bitnih promjena u vašem životu, ali te promjene bit će pozitivne.

 

 

BLIZANCI

Morate učiniti nešto što vas dugo opterećuje jer niste vični u tom poslu. Odlučili ste to ipak sami učiniti, bez obzira kako ispalo. Danas je dan da to i učinite, jer zvijezde će vam danas dati svoju maksimalnu podršku. Zvijezde će vas voditi i pobrinuti se da taj posao izvedete na vaše zadovoljstvo.

 

 

RAK

Iako morate izvršiti svoje poslovne obaveze, vama se to danas nikako ne da učiniti. Uhvatila vas je fjaka i tu si ne možete pomoći. Možda je to od iscrpljenosti svakodnevnim obavezama, a možda je samo takav dan. Ne brinite, i taj dan će proći, a novi će donijeti nešto sasvim drugo.

 

 

LAV

Danas će vam najviše prijati samoća, ni sami ne znate zašto, možda zbog bezvoljnosti i ravnodušnosti koja vas prati neko vrijeme. Partner danas neće biti u vašoj blizini pa se pokušajte zaista u samoći odmoriti i razmisliti o onome što zaista želite od života.

 

 

DJEVICA

Današnji dan donijet će vam samo lijepe stvari. Vaš partner će se pobrinuti da se opustite i uživate. Partner će na sebe preuzeti sve vaše obaveze kako bi vi mogli odmoriti. To će vas razveseliti, ali i raznježiti, jer ćete shvatiti kolika je velika ljubav partnera prema vama.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2