Do kraja SEPTEMBRA nema puno, ali dovoljno da OVI ZNACI budu POVRIJEĐENI i RAZOČARANI kao nikada u životu!

Do kraja SEPTEMBRA nema puno, ali dovoljno da OVI ZNACI budu POVRIJEĐENI i RAZOČARANI kao nikada u životu!

13 rujna, 2022 0 By Admin

BIK:

Ulažete velike napore i trud da održite koliko toliko skladne ljubavne odnose. Prešutite i kada ne treba, ne reagirate kada treba, sve zbog boljih odnosa.

Dajete sve od sebe da spasite vašu vezu i usrećite vašeg partnera, ali ništa ne rezultira dobrim rezultatima. Čekate da se stvari promijene, ali vaš partner očito nema iste namjere kao vi, niti želi promjene.

Ako i želi, ništa ne radi po tom pitanju. Vi idete protiv sebe, a to nije ni malo lako, jer karakteristike vašeg znaka su ponos i tvrdoglavost. Ovaj put ste taj dio ostali po strani. Imate određene sumnje, ali strah vas je uopće misliti o tome. Ne želite vjerovati da je tako nešto moguće.

Ali, nažalost, ipak su vaše sumnje točne. Vaš partner vam puno toga krije i ima tajne za koje vi ne znate. Vaš partner se viđa sa nekim. U vašem odnosu postoji treća osoba.

Vi ćete to saznati preko jedne osobe koja to već neko vrijeme zna, ali nije znala kako da vam kaže. Vaša bol i razočaranje bit će neopisivo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Predugo ste sa partnerom i previše ste sebe dali u taj odnos i tako nešto niste ni pomišljali da je moguće. Na vama će biti velika odluka. Da li ćete moći prijeći preko toga, oprostiti i nastaviti u zajednici.

Ono što je sigurno, ao i oprostite, dugo se nećete od toga oporaviti, a vaš odnos kao i povjerenje, više nikada neće biti isto.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2