LJUBAV DO KRAJA SEPTEMBRA: Netko će se odlučiti na NOVI LJUBAVNI POČETAK jer je u vezi u kojoj ne voli dovoljno i ne osjeća se voljeno!

LJUBAV DO KRAJA SEPTEMBRA: Netko će se odlučiti na NOVI LJUBAVNI POČETAK jer je u vezi u kojoj ne voli dovoljno i ne osjeća se voljeno!

8 rujna, 2022 0 By Admin

OVAN

Pokušajte započeti razgovor s partnerom. Niste zapravo puno razgovarali i bili ste zauzeti uživanjem i neozbiljnim shvaćanjem vaše veze. Vrijeme je da vas dvoje odete na novo mjesto, po mogućnosti blizu prirode, tako da prirodna ljepota krene svojim tijekom da ispuni vaše srce emocijama i tako vam pomogne da se otvorite. Vaša će veza postati jača.

 

 

BIK

Možda ste zabrinuti za svog partnera i status vaše veze, ali stvari će od danas postati jasnije. Brojni postupci i osobine ličnosti koje su se ranije činile neobjašnjivima sada postaju jasnije. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovu vezu i koje su granice za vas bitne.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Partner vam je jako potreban u ovom trenutku da vam pruži snažnu emocionalnu podršku. Ali zbog nekih ste razloga udaljeni od partnera. Unatoč vašim stalnim naporima, čini se da nema načina da sustignete svog partnera. Nastavite se truditi i uskoro ćete uspjeti stabilizirati odnos s partnerom.

 

 

RAK

Ljubav je u zraku. Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete upoznati nekoga i zaljubiti se prilično burno, ali imajte na umu da će vam, iako si dobro odgovarate, biti potrebne prilagodbe kako bi veza postala trajna, a ne samo prolazna fensi. Parovi će uživati ​​u toliko potrebnom romantičnom vremenu zajedno.

 

 

LAV

Mogu se dogoditi manje svađe s vašim partnerom. Pokušajte ne postati razdražljivi ili ulaziti u svađe iako se čine neizbježnima. Problemi se lako mogu otpuhati. Izbjegavajte sukobe.  Posebnu pozornost morate posvetiti svojoj djeci i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Provedite ovo vrijeme na obiteljske aktivnosti, bolje nego na romantične planove.

 

 

DJEVICA

Zanimljiva je faza u vašem ljubavnom životu. Oni koji su tek započeli novu vezu trebali bi tražiti načine da još više ojačaju svoju vezu. Vas dvoje možete vrlo učinkovito spojiti romantiku i talente. Samo budite otvoreni u pogledu budućnosti, ali nemojte se sada upuštati u izradu planova. Samo se prepustite toku.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2