NAJAVA LJUBAVNOG TROKUTA! – U vezu OVA dva znaka, UMIJEŠAT će se TREĆA OSOBA i pokušat UNIŠTITI vezu!-/

NAJAVA LJUBAVNOG TROKUTA! – U vezu OVA dva znaka, UMIJEŠAT će se TREĆA OSOBA i pokušat UNIŠTITI vezu!-/

3 kolovoza, 2022 0 By Admin

VAGA

Ljubavni horoskop: Ovog vikenda nećete se slagati sa voljenom osobom, ali to i nije neka novost kod vas. Opet ćete se razilaziti u mišljenjima i željama. To također nije čudno jer ste različitih karaktera. Vaša voljena osoba će htjeli malo izlazaka i zabave, a vi ste radije za opciju toplog doma, dobru knjigu ili tv.

 

 

ŠKORPIJA

Iako je vikend blizu, vi nećete biti raspoloženi za izlazak i zabavu, a imate dogovoren i prvi sastanak sa jednom osobom. Moguće je da neće proći sve onako kako ste zamislili i željeli, ali ne odustajte odmah. Dajte toj osobi još jednu šansu. Nećete se pokajati.

 

 

STRIJELAC

Ne podnosite kada se sa voljenom osobom nešto dogovorite i kada vam nešto obeća, a onda ili zaboravi na to ili se u međuvremenu predomisli. Upravo takav vikend vas čeka zbog čega ćete biti jako ljuti.

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Vaša voljena osoba vam zamjera jer smatra da mu ne iskazujete dovoljno jasno svoje emocije i ono što osjećate prema njemu. Pokušajte objasniti da ste jednostavno takvi, ali da to  ne znači da vaši osjećaji nisu snažni i iskreni.

 

 

VODOLIJA

Ljubavni horoskop: Ovo će biti dani kada vam ljubav neće biti u prvom planu. Bit će vam potrebno da se odmorite od svega, pa i od partnera i emocija. Konačno ćete se moći posvetiti samo sebi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vi ste osoba koja kad nešto jako želi, onda to ostvari i dobije. Vrijeme je da se počnete tako ponašati i u ljubavi. Nemojte sjediti i čekati, jer vam ljubav sama od sebe neće pokucati na vrata.

Stranice: 1 2