Evo tko će do KRAJA JULA imati NAJVIŠE SREĆE, a tko će se morati suočiti sa NAJVEĆIM PROBLEMIMA!

Evo tko će do KRAJA JULA imati NAJVIŠE SREĆE, a tko će se morati suočiti sa NAJVEĆIM PROBLEMIMA!

22 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Ne želite živjeti u iluziji ili balonu mogućnosti koji nikad ne zaživje. Budućnost se čini obećavajućom, ali osjećate snažnu želju da napravite određene korake i vidite da se krećete u pravom smjeru, bez odgađanja ili isprika o odabranom putu.

Nema smisla iznova raspravljati o stvarima ako u brojnim pokušajima nije postignuto razumijevanje. Nemojte trošiti energiju na okolinu koja vas ne podržava i ljude koji ne vide vaše kvalitete i potencijal.

 

 

ŠKORPIJA

Cleveland ima cijeli sustav podzemne željeznice koji je napušten, s četiri stanice koje nisu korištene. Ne znate koliko određeni projekti mogu biti važni, ali predani ste njihovom razvoju i kretati se s detaljima što je dalje moguće.

Neki izbori neće biti uzaludni i vaša energija služi svrsi, takva kakva jest, ali ipak se trebate zapitati osjećate li se sretnim radeći to što radite i treba li se nešto promijeniti kako bi odgovaralo stvarnim potrebama vašeg unutarnjeg djeteta.

 

 

STRIJELAC

Možete prepoznati iste ljude i obrasce koji se ponavljaju u nekim sukobima u vašem životu. Pomalo grubo po rubovima, čini se da neke od njih služe samo da vas zaštite od nepotrebnih ozljeda.

Razgovori trebaju biti otvoreni jer vaše srce osjeća atmosferu i okruženje u kojem se osjećate sigurno. Vaši instinkti bi trebali biti u redu prije nego što nastavite dalje.

 

 

JARAC

Da biste preuzeli kontrolu, trebat će vam trenutak da vidite što je preuzelo vaš emocionalni svijet i tko ga je kontrolirao. Potrebna vam je distanca u najbližim odnosima, da vidite gdje vam energija curi i što trebate promijeniti da biste se osjećali sigurno i zaštićeno u vlastitoj koži.

Ovo je dobro vrijeme za vesele, ali površne prilike, slavlja i zabave, ali samo ako ostanete u kontaktu sa svojim unutarnjim svijetom i usput slušate svoje instinkte.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Osjećaji koji su preveliki da bi se zanemarili još uvijek čekaju da djelujete na njih. Nemojte zanemariti instinkte i vlastiti unutarnji svijet. Umjesto da se držite onoga što je “racionalno” ili prihvaćeno od strane kolektiva, tražite onu sredinu u kojoj se istovremeno može poštivati ​​i vaš unutarnji i vanjski svijet.

Novi uvidi su preuzeli prednost, zbog čega dovodite u pitanje promjene koje ste napravili u posljednje vrijeme. Ne znate jesu li neki od vaših poteza bili trajni ili ne, ali možete vidjeti što vam je dobro, a što ne.

 

 

RIBE

Mark Zuckerberg nije diplomirao informatiku već psihologiju. Imali ste problema s postavljanjem prioriteta i niste znali kamo će vas put odvesti od samog početka. Ono što ste zamislili i zamislili puno je drugačije od stvarnosti koja je nastala.

Morate razgovarati o važnoj temi s nekim tko nije raspoložen za razgovor. Razgovori i kontakti neće biti laki, ali upornost će vam pomoći da pronađete onu zlatnu sredinu koju tražite.

Stranice: 1 2