Evo tko će do KRAJA JULA imati NAJVIŠE SREĆE, a tko će se morati suočiti sa NAJVEĆIM PROBLEMIMA!

Evo tko će do KRAJA JULA imati NAJVIŠE SREĆE, a tko će se morati suočiti sa NAJVEĆIM PROBLEMIMA!

22 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Riječi nisu dovoljno velike da opišete neke od vaših osjećaja, ali morate ih pokušati objasniti bez odlaganja. Važne veze u vašem životu čekaju iskren dijalog, tako da možete preći s problema na koje ste se spoticali neko vrijeme.

Nema smisla poricati svoje stanje srca samo da biste pokušali biti “jaki”. Istinska snaga i hrabrost proizlaze iz iskrenosti otvorenog srca u svakoj situaciji, koliko god ona bila zahtjevna.

 

BIK

Odlučni ste i držite fokus tamo gdje bi trebao ostati. Nikakve smetnje neće vas udaljiti od važnog cilja i spremni ste uložiti se u potpunosti kako biste vidjeli rezultate što je prije moguće. Čini se da nema osvrtanja i ishitrene riječi drugih mogu samo probuditi inat i potrebu da se suprotstavite i učinite svoje s još većom predanošću.

Vi ste ponosni. Budite također oprezni da ostanete dovoljno taktični i uravnoteženi, a čemu god se odlučite posvetiti, tjelesno i mentalno zdravlje postavite na vrh svoje liste prioriteta.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Još uvijek imate izvrsne šanse pred sobom, čak i ako ste neke propustili u prošlosti. Nema smisla okretati se krivnji ili previše samokritike oko stvari koje se trenutno ne mogu promijeniti. Razmislite o alternativama i provjerite zašto su vas neki neuspjesi doista odveli u pravom smjeru.

Zadovoljstvo dolazi iz čistih kontakata i ljudi na kojima ste danas zahvalni. Oslonite se na one koji misle dobro i pobrinite se da se mogu osloniti na vas zauzvrat.

 

 

RAK

Prva životinja koja je klonirana iz izumiranja bio je pirenejski kozorog. Iako možete vidjeti napredak znanosti i čovječanstva, niste sigurni da su neki izbori u skladu s prirodom i svemirom i želite širiti znanje o vašem viđenju situacije.

Shvatite da je vrijeme ograničeno i koristite ga mudro. Bilo bi šteta trošiti ga na kontakte i navike koje vam crpe energiju i otežavaju vam život nego što bi trebao biti.

 

 

LAV

Neki se odnosi oslanjaju na duboko ukorijenjeno povjerenje, čak i ako je u prošlosti bilo nesporazuma i sukoba koji su doveli do određene distance između vas. Važno je priznati da su uspostavljene zdrave granice, čak i ako se to dogodilo na neugodan način.

Reći “ne” jednako je dobro kao i reći “da”. Reakcije drugih zapravo nemaju nikakve veze s vašim vlastitim izborima i načinom na koji se osjećate prema pitanjima u kojima se na neki način očekuje vaša uključenost.

 

 

DJEVICA

Položaj planeta će vas podsjećati na vašu vlastitu osjetljivost i osjećaje koji su gurnuti pod tepih, ili one koji vas drže razapetima između različitih ljudi, društvenih krugova ili partnera. Nešto vas vuče u dva smjera odjednom, ali danas ne možete napraviti nikakve velike promjene pa budite strpljivi.

Nikad niste mislili da će neki izbori biti mogući danas. Otvorite svoj um i vidite kako vas vaša inicijativa vodi kada slušate svoje instinkte.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2