CIGANSKE KARTE PRORIČU do 31. Jula: OVI znakovi imat će NAJVIŠE razloga za SREĆU, ali napokon i NAJVIŠE NOVCA!-

CIGANSKE KARTE PRORIČU do 31. Jula: OVI znakovi imat će NAJVIŠE razloga za SREĆU, ali napokon i NAJVIŠE NOVCA!-

13 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Druga polovima mjeseca vam neće donijeti bitnije promjene na poslovnom planu, kao ni na ljubavnom. Međutim ono što će obilježiti ovaj period vremena je poznanstvo koje će usljediti. Upoznat ćete osobu suprotnog spola s kojom bi čak mogli započeti i avanturu.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Kraj mjeseca donijet će vam i pozitivne i negativne situacije. Pratit će vas određeni problemi, ali isto tako imat ćete brojne razloge za sreću, kao i prilike da riješite neke probleme koje već dugo vremena vučete. Najviše negativnosti vas čeka sa poslovne strane, dok sa ljubavne strane vas čeka jedno mirno i lijepo razdoblje sa voljenom osobom. Ukoliko igrate igre na sreću, mogle bi vam donijeti manju količinu novca koja bi svakako dobrodošla.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Dobro se dobrim vraća. Vas će ostatak mjeseca nagraditi za sve ono dobro što činite drugima u životu. Ispunit će vam se želja koju već dugo vremena želite i moći ćete si priuštiti određene stvari koje do sada niste mogli. Ovaj vremenski period ćete dugo pamtiti.

 

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ono što će najviše obilježiti kraj mjeseca je povratak vašeg bivšeg partnera u vaš život. Vaša bivša ljubav će pokušati povratiti vaše povjerenje i vršit će pritisak na vas da probate još jednom. Ukoliko vi to budete željeli, moći ćete ponovo započeti ljubavnu vezu.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Kraj mjeseca donijet će vam najviše pozitivnih dešavanja, a nekih većih problema neće biti. Ovo će biti dani u kojima ćete se moći odmoriti i raditi na tome da neke stare stvari dovedete u red, jer novih problema i neočekivanih situacija nećete imati. Sve će vam se položiti onako kako ćete zapravo vi htjeli. Predstoji vam jedno kraće mirnije razdoblje.

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Kraj mjeseca mogao bi vam donijeti velike probleme kao i neočekivane situacije. Probleme ćete imati sa poslovne strane u toj mjeri da će čak i vaše zaposlenje postati upitno. Netko vam jamu kopa od vaših radnih kolega, a kako stvari stoje, izgleda da će uspjeti u svojim podmuklim naumima. Utješno je to da će vam na planu ljubavi krenuti u pozitivnom pravcu i da će vas ova teška poslovna situacija zapravo zbližiti. Vaš partner će pokazati veliko razumijevanje i biti vam velika podrška.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2