LJUBAV od 15. do 31. Jula: Povratak BIVŠE LJUBAVI u živote OVIH znakova MIJENJA SVE, a OVA 3 znaka će započet vezu!-

LJUBAV od 15. do 31. Jula: Povratak BIVŠE LJUBAVI u živote OVIH znakova MIJENJA SVE, a OVA 3 znaka će započet vezu!-

12 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Vaša ljubav vam puno znači, ali sljedeći dani dovest će je u veliku kušnju. Saznat ćete određene stvari koje vam je partner prešutio i to će dovesti do velikih trzavica u vašoj vezi. Naredni period bit će vrlo turbulentan i neke stvari koje ćete saznati će vas vjerojatno šokirati. Morat ćete dobro razmisliti što u stvari želite, pa donijeti bitnu odluku o vašoj budućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Sreća će vam biti naklonjena u narednom periodu jer ćete uspjeti pred partnerom sakriti neke stvari kojima se ne ponosite i za koje ne želite da partner sazna. Uspjet ćete prikriti neke činjenice koje vam ne idu u prilog, ali je pitanje koliko dugo ćete to moći tajiti. Razmislite što bi bilo najbolje učiniti, jer svaka tajna jednom se dozna.

 

 

BLIZANCI

Bit će vam potrebna podrška vašeg partnera u skorije vrijeme i tu podršku ćete i dobiti. Nikada niste ni sumnjali u odanost vašeg partnera, a sada će vam tu odanost i pokazati. Kada će vam biti najpotrebnije, vaš partner će biti uz vas. To će vam ostati kao čvrst dokaz ljubavi koju partner gaji prema vama i sigurnost da se uvijek možete osloniti na partnera kada je god to potrebno.

 

 

RAK

Veliki nemir će zavladati u vašoj vezi u narednom periodu. Prešutjeli ste neke stvari za koje ste smatrali da se neće svidjeti partneru, a partner će za to saznati. Teško će vam biti objasniti partneru zašto ste prešutjeli nešto što niste trebali i to će dovesti do zahlađenja odnosa. Trzavice i nemir postat će svakodnevica u vašoj vezi, a nećete si moći pomoći. Na kraju, vrijeme će izliječiti sve rane, pa tako i ovu.

 

 

LAV

Vaš partner će se pobrinuti da vam sljedeći dani ostanu u lijepom sjećanju. Iznenađenja koja vam sprema potaknut će ponovno osjećaje među vama i prodrmati vašu vezu na pozitivan način. Bit ćete ugodno iznenađeni pažnjom koju će vam partner pokloniti pa se potrudite u što skorije vrijeme vratiti mu istom mjerom zbog vaše ljubavi.

 

DJEVICA

Vaša veza u zadnje vrijeme puno trpi, a glavni krivac za to ste možda vi. Srećom, budući događaji osvijestit će vas i potaknuti da učinite neke prave stvari što će pridonijeti boljim odnosima sa partnerom. Vrijeme pred vama iskoristite da učestvujete u vezi, a ne da bježite od partnera pod raznim izlikama. Budite zajedno što više i stvari će postepeno sjesti na svoje mjesto.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2