CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU tko će do kraja sedmice BITI u ZAGRLJAJU VOLJENE OSOBE, a tko će IZGUBITI LJUBAV!-/

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU tko će do kraja sedmice BITI u ZAGRLJAJU VOLJENE OSOBE, a tko će IZGUBITI LJUBAV!-/

7 lipnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Morat ćete pokazati veliku količinu opreza u periodu do kraja sedmice jer vam karte tako kažu. Period pred vama donijet će nove probleme u vaš ljubavni život pa pazite na svoje postupke prema partneru.

 

 

ŠKORPIJA

Ciganske karte omogućit će vam sedmicu u kojoj ćete uživati sa svojim partnerom. Očekuje vas prekrasna sedmica puna romantike i iskazivanja osjećaja. Takvo što se ne događa često pa uživajte u svakom trenutku.

 

 

STRIJELAC

Dugo vremena čekate na sreću, a sreća vam dolazi naredne sedmice. Vi ćete konačno moći uživati u svom ljubavnom životu nakon dugo vremena. Ne oklijevajte nego hrabro učinite sve što trebate kako biste svoju sreću zadržali dulje vrijeme.

 

 

JARAC

Poneki problem koji će se pojaviti tokom sedmice u vašoj vezi ne mora biti toliko bitan. Pokušajte realno sagledati cijelu situaciju i ne radite od muhe slona. O vama ovisi hočete li od problema napraviti još veći problem ili ćete smiriti situaciju.

 

 

VODOLIJA

Povratak vašeg bivšeg partnera je ono što će obilježiti period do kraja sedmice. Da li ćete ponovno pokušati obnoviti ljubavnu vezu to će ovisiti o oboje. Vrijeme pred vama je vrijeme da dobro promislite što uistinu želite pa onda tako i postupite, bez žurbe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Puno prilika će vam se ukazati do kraja sedmice da usrećite svog partnera, svoju najveću ljubav. Pokušajte iskoristiti bar nekoliko tih prilika i vaša veza će doživjeti novi preporod.

Stranice: 1 2