Osmjesi, suze ili velika radost! Evo što zadnji dana Maja donose svim znacima zodijaka…

Osmjesi, suze ili velika radost! Evo što zadnji dana Maja donose svim znacima zodijaka…

24 svibnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Indonezijski predsjednik Suharto pronevjerio je više od 15 milijardi dolara i smatra se najkorumpiranijim (bivšim) šefom države na svijetu. Svjesni ste da ljudi imaju pogrešnu predodžbu i daju svoje povjerenje u ruke onima kojima se ne treba vjerovati, ali ne razumijete u potpunosti podcrtane probleme.

Kako bi se oslobodili određenih obrazaca, neophodno je izgraditi razumijevanje i empatiju za sve one koji su uključeni u problem. Otvorite svoje srce za čisto razumijevanje, ali u tom procesu čuvajte svoje granice.

 

BIK

Planetarni tranziti vas podsjećaju na to tko ste i na sve pozitivne i energizirajuće kontakte koje možete stvoriti na tom putu. Okrenuli ste stranicu i usred ste novog početka, sa svom svježinom i snagom koja vas motivira.

Učite brzo i sa radoznalošću kako biste mogli preći iz prošlih situacija. Čini se da već imate sve što vam je potrebno za sljedeći korak o kojem ste razmišljali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Pokušavajući sagledati stvari unaprijed, našli ste se u kiselom krastavcu. Važno je provjeriti svoj potencijal, ali još je važnije živjeti u sadašnjem trenutku i učiniti ono što možete iz ove trenutne pozicije i perspektive. Prozreti manipulacije i emocionalne ucjene bilo koje vrste.

Važno je nastaviti tražiti kako biste mogli u potpunosti razumjeti interakcije koje danas imate s drugim ljudima. Slušajte pažljivo i pažljivo čitajte između redaka.

 

RAK

Dok neki predstavnici ovog znaka divljaju, usred emotivnog rollercoastera, drugi nisu spremni vjerovati životu da bi ih iznenadio pozitivnim okolnostima. Vjerujte u sebe, u svoju sposobnost da nosite svoju sudbinu i držite svoje srce otvorenim za interakcije koje će vam pomoći da naučite o osobi koja želite postati.

Netko treba vašu pomoć. Dajte od srca, bez očekivanja i shvaćajući da izbor davanja ne stvara uvjete ili dug za osobu koja je ispred vas ako nisu data konkretna obećanja.

 

LAV

Kad je Michael Bublé bio na setu Dosjea X, ukrao je hot dog i dobio otkaz zbog toga. Prošlost ne definira vaš budući napredak, ali morate sebi oprostiti učinjeno i krenuti dalje od osobe koja bi ponovila iste greške.

Svatko je dužan pogriješiti. Odustanite svom unutarnjem kritičaru kako biste konačno mogli objaviti povijest i vidjeti koliko ste daleko došli od stvari oko kojih ste bili strogi prema sebi.

 

DJEVICA

Sigurni ste da riječi mogu riješiti svaki zapetljani problem, ali stvari postaju još maglovitije dok forsirate bilo koji oblik dijaloga. Ne govorite previše dok ne budete sigurni da su vaši osjećaji na svom mjestu i da vam srce nije usmjereno na pronalaženje energije ljubavi i podrške.

Iskrenost je najbolja politika, ali to ne znači da treba sve reći. Čuvajte svoje tajne na sigurnom, a svoje planove pri srcu. Ne biste htjeli smanjiti svoju vjerojatnost uspjeha zbog pretjeranog dijeljenja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2