Evo koji dan će vam biti NAJSRETNIJI DAN u mjesecu Maju 2022. – Astro analiza za SVAKI horoskopski znak!

Evo koji dan će vam biti NAJSRETNIJI DAN u mjesecu Maju 2022. – Astro analiza za SVAKI horoskopski znak!

30 travnja, 2022 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan: 10. maja

Jupiter je planet koji vlada obiljem i srećom i danas se vraća kući kako bi se smjestio u vašem znaku. To bi vam trebalo proširiti sve mogućnosti i učiniti da se osjećate kao da letite visoko.

Ne postoji ništa što ne možete postići tijekom ovog vremena, i trebali biste se uistinu osjećati inspiriranim da iskoristite svaku nevjerojatnu priliku koju vam daje svemir jer sreća je uistinu u vašem znaku, posebno danas.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan: 16. maja

Nakon što ste prošli mjesec pomrčine Sunca crnog mladog Mjeseca, možda ste se pitali kada bi se činilo da će vam se malo sreće konačno otkotrljati, pa danas je vaša prilika.

Danas je pomrčina Mjeseca punog Mjeseca u znaku Škorpiona i donijet će vam lijepe prilike za vaš ljubavni život. Bilo da se radi o novom partneru, prvom spoju ili čak nečem većem, ovo je dan za prihvaćanje onoga što je osjećaj sreće u ljubavi uistinu.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan: 30. maja

Iako vaša horoskopska sezona počinje 20., danas vam služi kao godišnji Mlad Mjesec. Ovo je ogromna prilika da unesete sreću i nove namjere u svoj život.

Oni će biti uvećani jer je to vaš vlastiti Mlad Mjesec pa je također prekrasno vrijeme da se oslobodite svih zaostalih ideja o tome što mislite da biste trebali učiniti i stvarno prihvatiti snagu vlastite autentičnosti.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan: 15. maja

Astrologija nije nužno bila mirna za vas u posljednje vrijeme niti je stvorila puno trenutaka u kojima ste zaista mogli vidjeti da je svemir na vašoj strani. Danas je ipak drugačije.

Asteroid Ceres, poznat kao majka Zemlje, danas prelazi u vaš znak i donosi osjećaj suosjećanja i mira u vas. To će također biti prilika da donesete zdravije odluke u svim aspektima vašeg života, što će naravno stvoriti razumijevanje da je koliko se sretnima također povezano s tim koliko se dobro osjećate.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan: 8. maja

Vaša prva četvrtina Mjeseca danas je u Lavu, sredina između pomrčina i portal za potpuno iskorištavanje prilika koje vam se pružaju.

Mjeseci prve četvrtine predstavljaju Yang energiju što znači da iza nje stoji akcija. Poruka je jasna da za vas sreću koju tražite predstavljaju radnje koje poduzimate pa nemojte oklijevati napraviti riskantan potez već danas.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan: 24. maja

Vesta, asteroid koji upravlja vašim unutarnjim plamenom i božanskim duhom, danas prelazi u Ribe. To također govori o održavanju topline kućne vatre u obiteljskom okruženju. U Ribama to znači da su čuda na putu. Ako ste tražili smjernice ili ste željeli poboljšati svoj dom, danas je dan da to ostvarite prisjećajući se tko ste uistinu i koliko vrijedite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2