Evo kako sezona Bika 2022. utječe na vaš horoskopski znak i koliko vam sreće donosi, od 20. aprila do 20. maja

Evo kako sezona Bika 2022. utječe na vaš horoskopski znak i koliko vam sreće donosi, od 20. aprila do 20. maja

19 travnja, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Zbog vaše već prijateljske prirode, dobro ćete se ponašati u društvenom pogledu zahvaljujući sezoni Bika Sunca 2022. Između ljepšeg vremena i želje da se na ljubavniji način družite sa zemljanima, ovaj mjesec ćete pobjeđivati ​​u natjecanju popularnosti.

Iako ste općenito sramežljivi i skromni, postoji strana koja je uvijek spremna za iskustvo i zabavu, i tu Sunce u Biku ima veliki utjecaj na vaš život. Ono što ne želite jesu visoka drama i kazališne reakcije; žudite za stabilnošću i užitkom i vjerujete da možete imati to dvoje u isto vrijeme. Vaša vjera u sebe obavlja posao mjeseca, a uz Sunce Bika kao vašu snažnu ruku, ne postoji ništa u čemu ne možete uspjeti.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Imati Sunce Bika u svom neposrednom životu je kao dašak svježeg zraka; dosta vam je tvrdoglavosti Ovna — spremni ste za rad i nemate nimalo zamjerki roniti s glavom. Ne postoji ništa što bi vas toliko nasmiješilo kao što znate kamo vode stvari: volite kontrolu, a isto tako i Bik, ali nije tako vatrena ili neprijateljska kao kontrola Ovna… više je na liniji da točno znate što trebate učiniti da biste dobili što želiš da se učini.

I ostvarit ćete mnoge stvari tijekom ove sezone, Škorpione. Budući da vam sezona Bika omogućuje da vjerujete u sebe, bit ćete sretan kamper dok prolazite kroz sve što zahtijeva vaš dodir. I, možda ćete čak osjetiti nešto od one poznate tvrdoglavosti, ali poznavajući vas, s vremenom ćete to uspjeti.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Dobro ste se kretali tijekom sezone Ovna i to vam je djelovalo kao poticaj da stvari shvatite ozbiljno. Sada kada ste u sezoni Bika 2022., sav taj prethodni posao nije spreman za akciju. Osjećate se usmjereno i usredotočeno na način na koji se još niste osjećali ove godine.

Vaša narav Strijelca dobro funkcionira s Bikom; kao da su se dvije snažne farmske životinje okupile za pau-wow, a vi ste lik konja Kentaura. Osjećate se stabilno i spremni za puno toga. Kada koristite energiju Bika za fokusiranje, ništa vam ne stoji na putu, niti može biti. Vi ste sila prirode uz sezonu Bika i Sunce koji rade na vašoj strani. Naciljajte tu strijelu i pucajte, Strijelce. Ono na što vas oko navede, mjesto je gdje ćete staviti svoju intenzivnu koncentraciju.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovo je fantastična sezona u vašem životu, Jarac, jer vam Bik daje mogućnost da kažete što vam je na umu bez lažnih riječi ili praznih obećanja. Gledali ste sebe kako fino obradite ljude u prošlosti; predavali ste im red za redom, nadajući se da će uzeti jedan tako da možete ostvariti pobjedu i postići svoj put. To znači da ste lagali da biste dobili svoj način i nikada niste voljeli da morate lagati – uglavnom zato što vas uvijek, neizbježno uhvate.

Sezona Bika 2022. stavit će vas u srce istine i bit ćete stavljeni u poziciju u kojoj morate biti iskreni. Eto, iskrenost ne samo da će vam dobro stajati, već će se osjećati i osvježavajuće. Ovaj novi pošteni stil života upravo je ono što ste željeli; Biku je samo trebalo da se to dogodi — i to se događa.

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Da se prepustite sami sebi, vjerojatno biste ležali u krevetu cijeli dan – slično kao stereotip o Biku. Jao, Bik Sunce vam sprema i druge stvari, a koliko god vam zvučalo super lijenčina, znate i da ne želite dugo ostati na jednom mjestu.

Ovaj mjesec pali vatru pod vama; htjet ćete se preseliti, putovati, možda čak i preseliti. Vaša želja za novim stvarima bit će vidljiva i jasno ćete prihvatiti da je posao potreban. Ako je zastoj cilj, dolazak do tamo mora biti ispunjen radom koji je potreban da se priušti takva vrsta zastoja. Budući da je fokus velik tijekom sezone Bika, uzmite tu svoju viziju i manifestirajte je, ako je moguće. Jer…sve vam je moguće tijekom ove sezone.

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Laknulo vam je što ste daleko od snažne sezone Ovna, pa vam se Sunce Bika osjeća kao zasluženi odmor. Odmaranje, međutim, nije ono što ćete raditi ovog mjeseca jer ćete se osjećati previše nadahnuto i umjetnički da biste jednostavno pustili stvari da stoje.

Da ne spominjemo vašu iznenadnu popularnost; Opet se događa. Ovo je vrijeme kada Ribe postaju svima omiljeni. Bit ćete prijatelj kojem se svi obraćaju i član obitelji koji vlada utočištem; imate povjerenja u svojoj zajednici i svi vas smatraju nekim tko je stabilan i usklađen s vremenom. Bik Sunce izvlači ono najbolje u vama i omogućuje vam da zablistate na načine koje najbolje poznajete. Sretno je vrijeme za vas, Ribe. Uživaj.

Stranice: 1 2