IZABERI PISMO i SAZNAJ svoju ŽIVOTNU PORUKU za mjesec APRIL koja će ti OTVORITI OČI!

IZABERI PISMO i SAZNAJ svoju ŽIVOTNU PORUKU za mjesec APRIL koja će ti OTVORITI OČI!

8 ožujka, 2022 0 By Admin

Ponudili smo vam tri različita pisma, a svako pismo donosi drugačiju životnu poruku na vaše nadolazeće dane. Vi izaberite samo jedno pismo po nekim svojim kriterijima ili jednostavno ono koje vas najviše privlači. Odabirom pisma dobit ćete životnu poruku na dane koji dolaze…

PRVA SLIKA

Ako ste izabrali prvu sliku, ona o vama govori da ste vrlo nježna i emotivna osoba. Također govori da ste veoma pažljivi u ophođenju sa ljudima i da često pazite da ne bi nekoga na neki način povrijedili. Dok vi pazite da nekog ne povrijedite, te iste osobe nemaju takav stav prema vama i često vas rastuže, pa na kraju i razočaraju.

Također često se ne izborite za svoja prava, želje i stavove, nego popuštate iz razloga da izbjegnete nesuglasice. Najsretniji ste kada vlada sklad i mir i na takav način i postupate i ophodite se sa ljudima. U tome zaista nema ništa loše, ali nije riješenje svaki put popuštati, jer time zakidate sebe za mnogo toga.

Vi ste jednostavno morate početi boriti više za sebe i za svoje želje. Ponekad trebate baš onako sebično misliti na sebe i izboriti se za ono što želite. Lijepo je i opraštati drugima, ali vi prečesto opraštate drugima, a onda vam te iste osobe ponovo nanesu tugu i bol.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jednom se odvažite i ne opraštajte onima koji to po ničemu ne zaslužuju. Vjerovali ili ne, tako će vas više početi cijeniti. Vi se jednostavno morate više zauzeti za sebe, a kada to napravite, bit ćete sretniji.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2