HOROSKOP za NAREDNIH 7 DANA: Burni dani za Vagu i Škorpiju, a OVIM znacima stiže NAJBOLJA sedmica u godini!.-/

HOROSKOP za NAREDNIH 7 DANA: Burni dani za Vagu i Škorpiju, a OVIM znacima stiže NAJBOLJA sedmica u godini!.-/

28 siječnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Naredni tjedan mogao bi biti povoljan kada ste vi u pitanju. Položaj planeta vam je naklonjen i zato bi mogli vrlo lako riješiti brojne probleme koje imate u svoju koristi i izborit se za sreću mir, odnosno za neko mirnije i pogodnije vremensko razdoblje. Samim time bi se i vaše opće stanje organizma promijenilo tako što će nestati nervoza i nemir koji osjećate, a koji ujedno šteti vašem zdravlju.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Pred vama je tjedan koji će donijeti i mirne i burne situacije. Početak tjedna mogao bi početi burno i što se tiče poslovnog plana i što se tiče ljubavnih odnosa. S poslovne strane imat ćete uspješnih situacija, ali isto tako i loših međuljudskih odnosa koji će narušiti vaš mir i stvoriti nervozu pri obavljanju posla. S ljubavne strane će biti od ljubavi do konflikata. Svakako će dosta biti izražena nervoza tijekom cijelog tjedna, ali ne i nešto što bi se drastično odrazilo na vaše odnose.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Početak tjedna mogao bi početi burno i turbulentno. Već na samom početku tjedna, susrest ćete se sa problemima, kako na poslovnom planu, tako i na ljubavnom planu. Međutim, sredinom tjedna, sve nastale probleme ćete uspješno riješiti u svoju korist. Najljepši dio bit će kraj tjedna, jer vas očekuju neki manji novčani dobitci.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Položaj planeta u narednom tjednu će vam biti naklonjen i možete očekivati samo situacije i događanja koja će se odvijati u pravcu u kojem želite i onako kako želite. Izborit ćete se za neke svoje ciljeve koje ćete ujedno i ostvariti. Nizat će vam se situacije koje će vam polaziti za rukom i ono što je sigurno je to, da ćete imati razloga za sreću.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Tjedan vam donosi svašta. Od pozitivnih dešavanja do negativnih. Tjedan vam donosi brojne probleme sa poslovne strane i situacije u kojima nećete znati kako da postupite. Međutim, na planu ljubavi donijet će vam pozitivna dešavanja sa kojima ćete moći biti više nego zadovoljni. Vaše opće raspoloženje će također varirati i biti promijenjivo.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Tjedan će vam donijeti događanja i informacije, kao i situacije kojima se ni u najluđim snovima sada ne nadate. Naime, vi ćete saznati da vaš bivši partner želi ponovo započeti vezu sa vama i da vas želi pokraj sebe. Ukoliko ćete željeti, moći ćete ponovo ostvariti taj odnos i tu vezu. Osim toga, čekaju vas i zanimljiva dešavanja sa poslovne strane. Neke osobe više neće biti dio vašeg tima, a neke nove osobe će postati dio vašeg radnog tima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vi ste pod zaštitom zvijezda već neko vrijeme, a to se nastavlja i tijekom idućeg tjedna. Nećete imati značajnijih problema. Moći ćete se izboriti za sreću i da riješite veći dio svojih problema, kako životnih, tako poslovnih i ljubavnih. Partner će vam biti pažljiviji nego inače i svakodnevno će vam pokazivati koliko važnu ulogu vi predstavljate u njegovom životu.

Stranice: 1 2