MIJENJA SE LJUBAVNA situacija OVIH znakova – jedni će biti SRETNIJI nego ikad, a nekome će srce biti SLOMLJENO!-/

MIJENJA SE LJUBAVNA situacija OVIH znakova – jedni će biti SRETNIJI nego ikad, a nekome će srce biti SLOMLJENO!-/

15 siječnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Vaša ljubavna veza ulazi u krizu i to će se jasno pokazati tokom naredne nedjelje. Za neke stvari bit ćete i sami krivi, ali bit će tu i događaja na koje nećete imati utjecaja. Kako god to završilo, pokušajte ostati smireni i realno sagledati situaciju.

 

 

ŠKORPIJA

Odličan osjećaj u vašoj vezi sa vašim partnerom neće dugo trajati. Pojavit će se dašak ljubomore zbog sasvim nebitnog i beznačajnog događaja i pokvariti vam ljubavnu romansu. Trebat će vam neko vrijeme da shvatite da to što se dogodilo ništa ne znači i da vas vaš partner i dalje voli.

 

 

STRIJELAC

Vrlo osjećajan period je pred vama, period u kojem ćete imati veliku potrebu imati svog partnera uvijek uza sebe. Morat ćete mu to i reći da zna da se ne osjećate najbolje. Nema sumnje da će vaš partner dati sve od sebe kako bi vas usrećio i da će uvijek biti uza vas.

 

 

JARAC

Smiješi vam se prava ljubavna romansa u narednoj nedjelji i to je ono što već dugo želite. Zvijezde će vam olakšati i pružiti vam priliku da osvojite srce osobe koja vam se već dugo sviđa. Naredni period mogao bi biti ključan u vašem životu i omogućiti vam pravu ljubav.

 

 

VODOLIJA

Opuštajuća atmosfera i zadovoljstvo je ono što će obilježiti period pred vama. Ljubav je zajamčena, ona cvjeta i postoji između vas i partnera. Ljubav među vama nikada nije bila upitna, a sada slijedi period pravog uživanja i zadovoljstva među vama.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dobar rasplet jedne obične situacije mogao bi promijeniti vaš ljubavni život. Sasvim neočekivano mogli biste osjetiti ljubavne trnce kako prolaze vašim tijelom. Sasvim neočekivano, mogli bi se zaljubiti kao nikada do sada. Opustite se i prepustite događajima koji će vam promijeniti život na bolje.

Stranice: 1 2