SUDBINA je ISPISALA TVOJU BUDUĆNOST ZA 2023. godinu. IZABERI jednu KNJIGU i SAZNAJ SVOJU BUDUĆNOST!/

SUDBINA je ISPISALA TVOJU BUDUĆNOST ZA 2023. godinu. IZABERI jednu KNJIGU i SAZNAJ SVOJU BUDUĆNOST!/

21 prosinca, 2021 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Ako ste izabrali ovu knjigu, ona pred vas stavlja dvije odluke i dva velika i bitna izazova. Ono što će vam obilježiti blisku budućnost je povratak vašeg bivšeg partnera u vaš život. Iako sada mislite da nema šanse da se vratite na staro, ipak vrijedi ona stara poslovica “nikad ne reci nikad”.

Čudni su životni putevi, a to će vam budućnost dokazati. Vi ćete se uputiti na jedno udaljeno mjesto na razgovor za novi posao. Na tom udaljenom putu ćete sresti vašeg bivšeg partnera. Vaš susret sve će promijeniti i više ništa neće biti isto.

Vaš susret pokrenut će ponovo sve one emocije u vama koje su zaspale. Zaspale, ali ne i nestale. Ukoliko budete htjeli moći ćete ponovo biti u vezi sa bivšim partnerom. Ukoliko budete htjeli, moći ćete i promijeniti radno mjesto na koje ste na samom početku i krenuli.

Problem će vam biti jedino što je dosta udaljeno od vašeg mjesta stanjavanja, a sve ostalo će vam odgovarati. Dvije odluke će biti na vama. Vratiti se bivšoj ljubavi ili ne i promijeniti posao ili ne!?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

TREĆA SLIKA

Nitko ne zna šta nosite na svojoj duši osim vas. Izvana često djelujete sretno, a zapravo je to daleko od prave istine. Pravu istinu krijete od drugih, ali i sami od sebe. Mnogo toga vama tugu stvara, a najviše vam stvara tugu što ste nesretni u ljubavi.

U ljubavi vam mnogo toga nedostaje, a nema vam tko pružiti. Zapravo nikad niste imali nekoga kraj koga bi mogli doživjeti onu pravu sreću. Moramo vam reći da vaša praznina, usamljenost i tuga neće još dugo potrajati. Upoznat ćete jednu divnu osobu sa kojom ćete rado provoditi vrijeme.

U društvu te osobe osjećat ćete se sretno, drugačije i posebno. Ta osoba će vas gledati na način kako vas nitko do sada nije gledao. Vi ćete jednostavno osjetiti da je to nešto drugačije i nešto posebno. Vi ćete sa tom osobom ostvariti ljubavnu vezu i pronaći sve ono što vam je do sada nedostajalo.

Osim toga, u vaš život se vraća jedna osoba. Osoba koja vam je mnogo značila, ali sa kojom nemate više dobre odnose. Vi ćete sa tom osobom uspjeti riješiti sve probleme koji su se našli među vama i dobiti odgovore na koje dugo čekate.

Vama stiže i jedna vijest na koju dugo čekate. Ta vijest će dugo putovati dok ne dođe do vas, a kada dođe, nitko sretniji od vas neće biti.

Stranice: 1 2